Ahmet Altıntepe Basını Ağırladı

Ahmet Altıntepe Basını Ağırladı

Ahmet Altıntepe Basını Ağırladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkanı Ahmet Altıntepe, Akçaabat’ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Akçaabat Saray Restaurant’ta gerçekleşen buluşmaya, Akçaabat Gazeteciler cemiyeti Başkanı Osman Başocak,  Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal, Gazeteciler Uğur Tütenk, Hüseyin Özkurt, Canana Kalaycı, Nesrin Bayram, Cemil Bıyıklı, Berat Topal, Adem Akpınar ve Derviş Altuntaş katıldı.

AK Parti Akçaabat Tanıtım ve Medya Başkanı Ahmet Altıntepe, Akçaabat’ta hizmet etmek için yola çıktıklarını ve yaptıkları hizmetleri vatandaşlara duyurmada en önemli ayağın basın olduğunu ifade etti.  Altıntepe “  daha önce yönetimde görev almıştım. Bir dönem ara verdik ve bu dönemde arkadaşlar bana tanıtım ve Medya sorumluluğunu verdiler. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak için gayret göstereceğim. İnşallah Akçaabat’ımız için güzel işler yaparız. Bunun gayreti içerisinde olacağız.

Toplantıda, Seçim İşleri Başkanı Ahmet Öztürk ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Sarali de yer aldı.

Akçaabat Gazeteciler cemiyeti Başkanı Osman Başocak, Akçaabat basınını ağırladığı için Ahmet Altıntepe’ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset