Adnan Günnar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor.

Adnan Günnar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, yoğun seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, yoğun seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar,seçim çalışmalarını gece geç saatlere kadar ara vermeden sürdürüyor. Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat ve Düzköy İlçelerine misafir olarak, vatandaşarın dilek ve temennilerini dinledi. Düzköy ilçesinde Gürgendağ, Çayırbağı Çatak ve Zeliha mahallerini ziyaret eden Günnar, akşam programında ise, Akçaabat İlçesinin Arpacılı ve Alsancak mahallerini ziyaret etti. Vatandaşlara hitap eden Günnar, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, başkanlık sisteminin niçin gerekli olduğunu anlattı.

Günnar, “Biz sizlerden destek bekliyoruz. Takdir vatandaşımızındır. Vatandaşımızdan, CHP’lisi, MHP’lisi de, SP’lisi de hepsi bizim, kardeşlerimizdir. Asla ayrım yapmadık. Herkese elimizden geldiğince adil oduk. Ben sizlerin takdiri ile seçilirsem, sizlere hizmet için gece gündüz çalışacağım. Tüm Trabzon’dan Ankara’ya daha güçlü gidelim. Bir bütün olalım. Kuvvetli bir şekilde meclise gidelim” diye konuştu.

Günnar, halkla gurur duyduklarını dile getirerek, “Mesele milletin gönlüne girebilmek ve millete hizmeti kendine şiar edinebilmektedir. Ben de bir hemşehriniz olarak, insanlığa faydalı olmak için çalışacağım. Çalışmak bizim asli görevimizdir. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan biz böyle gördük. Biz milletin duası için yola çıktık. Ekonomi o kadar yükseldi ki , milli gelirimiz 3 katından daha fazla arttı.. Bizim arzumuz, sizin saygınız ve sevginizi kazanmak. Telefonum hep açık olacak. 1996 senesinde aldığım numaram hiç değişmedi ve ikinci telefonum yok. Bana istediğiniz zaman ulaşabileceksiniz. Ben sizleri çok seviyorum, sizlerin de beni sevgiyle kabul edeceğinize inancım tamdır” ifadelerine yer verdi.

adnan.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler