Adnan Günnar Resmi Başvurusunu Yaptı.

Adnan Günnar Resmi Başvurusunu Yaptı.

AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Adnan Günnar, Milletvekilliği seçimleri için Milletvekilliği aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için Milletvekilliği aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Trabzon’da büyük başarılara imza atan AK Parti Trabzon Eski İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, milletvekili aday adaylığı başvurunda bulundu. İl binasında müracaat formunu İl Başkanı Haydar Revi’ye teslim etti.

Burada bir açıklama yapan Günnar, “ Çok büyük bir teşkilata sahibiz. Yıllardır birlikte yol yürüdüğüm ve bu millete hizmet etme onuruna ulaştığım için Allah’a hamd olsun. Tüm teşkilatlarımızla büyük başarılara imza attık. Girdiğimiz her seçimde oy oranımızı arttırdık ve başarımıza başarılar kattık. Bu büyük idealin ve siyasi hareketin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı modern siyaset tarzı tarzımız, medeniyet ideali idealimizdir. Bilge Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’ nun felsefesi felsefemiz, ufku ufkumuz, gayreti gayretimizdir. Kötü niyetli bütün çevrelerin ve çetelerin karşısında sarsılmaz bir şekilde dimdik duran Sn. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın arkasında biz de dimdik durmaya kararlıyız” dedi.

Yeni Türkiye Yeni Güç sloganı ile hazırlandığımız 7 Haziran seçimleri Türkiye’nin geleceği için büyük önem taşıdığını belirten Günnar, “ Yeni Türkiye özgürlüğün ve kardeşliğin ülkesi olacak. Mevcut Anayasa bize dar geliyor. Bu anayasanın mutlak suretle değişmesi gerek. Bunun için de mecliste en az 330 milletvekiline sahip olmak zorundayız. AK Parti her zaman istikametini milletimize göre belirlemiştir, tek başına anayasa yapacak meclis aritmetiği bizim temel hedefimizdir. Trabzon’da da hedefimiz bütün milletvekilliklerini almaktır. Bunun içi tüm aday adayı arkadaşlarımızla çalışacağız. Buna inancımız tam, kadrolarımız var, ekibimiz var, inancımız var. Belediyelerimizle, sivil toplum örgütleri ve basınımızla, resmi kurumlarımız ve bürokrasiyle omuz omuza vererek, tek yürek olmuş bir Trabzon çözümünün anahtarı, hizmet ve projelerin gerçekleşmesinin itici gücüdür. Bu güç 12 yıldır olduğu gibi bundan böylede halk iradesinin gerçek temsilcisi AK Parti ile mümkün olacaktır.AK Parti’nin siyasi geçmişini çok iyi biliyoruz. Bu davanın içerisinde nasıl zorluklar çekildiğini biliyoruz. Bu inançla kendimi önce Allah’a, sonra size emanet ediyorum. Bundan sonraki süreç, ’Takdir-i İlahi’dir. Bizler, her daim hakkımızda hayırlı olanı diledik. Bu çalışmalarımızın sonucu da hayırlı ve mutluluk verici olur inşallah” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset