Adnan Günnar, her fırsatta Akçaabat'ta halk ile buluşuyor.

Adnan Günnar, her fırsatta Akçaabat'ta halk ile buluşuyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, her fırsatta Akçaabat'ta halk ile buluşuyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, her fırsatta Akçaabat'ta halk ile buluşuyor.

Vatandaşa AK Parti’nin 1 Kasım seçim beyannamesini anlatan Trabzon Milletvekili Günnar, özellikle dar gelirli vatandaş ve emekliler için yapılacak yeni düzenlemelere dikkat çekti

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar seçim çalışmaları kapsamanda Akçaabat’a geldi. İlçe merkezinde vatandaşlarla buluşan Günnar, vatandaşlara AK Parti’nin seçim vaatlerini anlattı.

Akçaabat’ta hemşehrilerini ziyaret eden Günnar, Cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımların daha fazlasının AK Parti Hükümetleri döneminde yapıldığını söyledi. AK Parti’nin 1 Kasım seçim beyannamesine dikkat çeken Günnar, toplumun her kesimi için düzenlemelerin yer aldığını belirtti ve "Bu düzenlemeleri hayata geçirebilecek tek parti AK Parti’dir" dedi.

Günnar, “AK Parti iktidarı dönemimde, ülkemizin faize ödediği paraları 642 milyar dolar olarak geri kazandırdık. Bu durumdan hoşlanmayan faiz lobileri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetini devirebilmek için elinden geleni yapıyor” dedi.

Vatandaşa AK Parti’nin 1 Kasım seçim beyannamesini anlatan Günnar, özellikle dar gelirli vatandaş ve emekliler için yapılacak yeni düzenlemelere dikkat çekti. Gençlere yönelik çalışmaları anlatan Günnar, kendi işini kuracak gençlere proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakit desteği sağlanacağını anlattı.

AK Parti’nin Seçim beyannamesinde toplumun her kesimi için yeni düzenlemeler yer aldığına dikkat çeken Günnar, emeklilere ikramiye, taşeron işçilere ise kadro müjdesinin de yeni düzenlemeler arasında yer aldığını ifade etti. AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, tarımla uğraşan vatandaşların da unutulmadığını söyledi. AK Parti Trabzon Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, hem tarım hem de hayvan üreticilerine yem ve gübrede KDV’nin kaldıracağını müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset