Adliye'den Veda Yemeği

Adliye'den Veda Yemeği

Akçaabat’ta savcı hakimlere veda yemeği…

 

Akçaabat adliyesinde görev yaparken tayinleri çıkan savcı ve hakimler için veda yemeği düzenlendi. Akçaabat’ta bir lokantada gerçekleşen veda yemeğine, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkan vekili Abdullah Ertem, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul, belde belediye başkanları, muhtarlar ve adliye personeli katıldı. 

Gecede bir konuşma yapan Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul, meslekleri gereği yer değiştirmeyi fazla yaşamak zorunda kaldıklarını belirtti. Kul “Meslek hayatımızın bir parçası olarak görev yerlerimiz değişmektedir. Burada da meslektaşlarımız bir süredir görev yaptıkları Akçaabat’tan ve meslektaşlarından ayrılıyorlar.  Bunun üzüntüsünü hep birlikte yaşıyoruz. Ancak eminim ki hak ettikleri daha iyi yerlere gittikleri için de bunun gururunu yaşıyorlar.  Giden arkadaşlar gittikleri yerde çok daha başarılı olacaklarına inanıyorum.  Yapmış oldukları çalışmalardan dolayı da teşekkür ederim” dedi. 


akcaabat-adliye-personeli-veda-yemegi.jpg

akcaabat-adliye-personeli-veda-yemegi1.jpg

akcaabat-adliye-personeli-veda-yemegi2.jpg

akcaabat-adliye-personeli-veda-yemegi3.jpg

akcaabat-adliye-personeli-veda-yemegi4.jpg

Yemekte son HSYK kararnamesi ile Akçaabat’tan tayinleri çıkan Hakim Metin Çakır, Hakim Müdai Kırıcı, Hakim Nazan Yalvaç ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Yalvaç’a plaket takdim edildi ve çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler