Adaylıktan Vazgeçti mi?

Adaylıktan Vazgeçti mi?

Hacı Hakkı Kahraman, Akçaabat AK Parti İlçe Başkanlığı adaylığından için ne dedi?

Hacı Hakkı Kahraman Akçaabat AK Parti İlçe Başkanlığı adaylığından çekildi.

 

Kahraman, konuyla ilgili yazılı açıklamasında "Her zamanki gibi yola çıktığımız arkadaşlarımızla beraber özverili, fedakârlı ve siyasete başladığım ilk günkü gibi heyecanlı çalışmalarımıza gece gündüz demeden büyüklerimizle lider önderlerimizle sivil toplumumuzu temsil eden başkanlarımızla genç kardeşlerimizle, hanım kardeşlerimle,  delegelerimizle, mahalle başkanlarımız ve Akçaabat halkımızla beraber istişarelerimize ve çalışmalarımıza devam ettik sürecin takipçisi olduk. Basın aracıyla adaylığımı açıkladığım gün basına verdiğim demeçte: Seçimler demokrasi bir yarıştır bu süreçte aday adayı arkadaşlarımız çıkabilir ve genel merkezimizin yapacak olduğu istişare sonucunda verilecek olan bir karar vardır o karar bizim kararımız olacaktır demiştim.

 

Adaylığımı açıkladıktan 3 hafta sonra Genel Merkezimiz yapmış olduğu istişare sonucunda ben ve ismi geçen aday arkadaşlarımız arasından Emre Akgün arkadaşımıza  karar vermiştir. Bizler partimizin neferiyiz o genel merkezin adayı bu genel merkezin adayı diye bir şey yok. Genel Merkezimizin vermiş olduğu karar bizim kararımızdır. Önceliğimiz AK Partidir adayımızın ve partimizin yanındayız. Bu süre zarfı içerisinde beraber çalıştığım arkadaşlarıma, sivil toplum örgütlerimizin başkanlarına, muhtarlarımıza, genç kardeşlerime, hanım kardeşlerime, mahalle başkanlarıma ve Akçaabat halkına cani gönülden teşekkür eder saygılarımı sunuyorum.

 

Bazı sebeplerden dolayı bizimle  olamayan  her zaman seninleyiz diyen  desteklerini hissettiren ve esirgemeyen gerek ilçemizde ilimizde ve il dışında olan büyüklerime ve dostlarıma ayrıca cani gönülden teşekkür ediyorum. Bu sürecin ülkemize memleketimize ve Akçaabatımız'a hayırlı olmasını diler, şimdiden seçilecek olan başkanımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler