Adaylıklarını Açıkladılar

Adaylıklarını Açıkladılar

Trabzon Milliyetçi Hareket Partisi’nde 8 isim daha milletvekili aday adaylığını açıkladı.

 MHP İl Başkanı Nihat Birinci’nin aday adayı tanıtma programında dün yer alan isimler şöyleydi;

‘‘Mustafa Yılmaz Odabaş, Hüseyin Kıran, İbrahim Çakır, Fahri Kırarslan, Yusuf Yıldız, Osman Karaduman, Serkan Altuntaş, Süleyman Latif Yunusoğlu.’’ Birinci; Tüm adaylarıma destek veriyorum, hepsinin yolu açık olsun. Bu aday zenginliği MHP’nin iktidara ne kadar susadığının göstergesidir’’ dedi.

 

Serkan Altuntaş

 

MHP Akçaabat eski İlçe başkanlığını yürütmüş olan Altuntaş; zor günlerden geçmekte olan ülkemizin ve ilimizin sıkıntılarını biliyoruz. Ülke genelinde çiftçinin horlandığı, memurun ezildiği, polisin şamarlandığına da şahidiz. Çiftçi ürettiğinden, esnaf ticaretinden, memur yaşamından, gençler geleceğinden umudunu kesmiş bulunmaktadır. Biz MHP’nin birer mensubu olarak ülkenin ve ilimizin kısaca anlatmaya çalıştığım bu sorunların farkında olup, üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya hazırız.

 

Osman Karaduman

 

MHP’den aday adayı eczacı Karaduman, il başkan yardımcılığı da yapan Karaduman; ‘‘MHP; akıl, yürek, inanç ve sevgiyle Türkiye’yi milletiyle birlikte yönetmeye taliptir. İktidar yürüyüşüne başlayan MHP öncelikle yoğun bakımdaki milletimize nefes aldırıp sonrasında ülkeyi kalkındırma iddiasındadır. Ülkemizin acilen MHP iktidarına ihtiyaç duyduğu aşikardır. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Türkiye’yi ayağa kaldırmaya kararlıdır. Bizler, bu bayrağın sahipleri bilge liderimizin Trabzon’daki sesi olmaya adayız. Bu yolda gönül verdiğim MHP’nin Sayın Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin yol arkadaşı olmaya adayım’’ dedi.

 

Mustafa Yılmaz Odabaş

 

Elektrik Müdendisleri Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yılmaz Odabaş; ‘‘Halkımız ve Trabzon’a hizmette önemli bir yeri olan siyaseti, daha etkin hale getirebilmek, Trabzon’un bilinen problemlerine çözüm üretmek, geleceğin Trabzon’unu şekillendirmek için, göç veren değil göç alan bir Trabzon için, 24. Dönem milletvekili seçimlerinde MHP Trabzon Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Trabzon sevdamız vazgeçilmezdir. Milletimize, ülkemize ve Trabzon’umuza hizmet noktasında vekilliği bir araç olarak görüyoruz’’ dedi.

 

Hüseyin Kıran

 

MHP’den aday adaylığını açıklayan iş adamı Kıran; ‘‘12 Haziran 2011 seçimleri demokrasinin son seçimi olabilir. Geçtiğimiz yıllarda yapılan bir açıklamada çok güzel şeyler olacak diye söylenmişti. Ancak bizim açımızdan güzel bir şey olmadığını söylemek yanlış olmaz. Neticede terör suçundan cezaevinde yatarken milletvekili yapılan bir kadının bir emniyet müdürüne attığı şamar aslında yüzümüze patlayan bir gerçektir. 12 haziran seçimlerinde aday listesinde olurum ya da olmamamım hiçbir önemi yok. Siyaseti kendim için değil ülkem için yapmayı ilke edinmiş biri olarak Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili aday adayıyım’’ dedi.

 

İbrahim Çakır

 

Ziraat Yüksek Mühendisi Tarım Bilimcisi Çakır; ‘‘24. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde MHP’den aday adayı olarak karşınızdayım. Ülkemizi yöneten siyasal kadroların uyguladıkları yanlış politikalarla nasıl milletimiz ile paylaşacağız. Türkiye’nin olduğu kadar Trabzon’umuzun da sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Türk milletinin çaresiz olmadığını biliyoruz. Çaresizliğe boyun eğmeyeceğini de biliyoruz. 12 Haziran seçimlerinin Ülkemize, milletimize ve bütün camiaya hayırlı olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

 

Fahri Kırarslan

 

Çanakkale Orman Bölge Şube Müdürü Kırarslan; ‘‘Mustafa Kemal Atatürk’ün ses ver Anadolu dediği ve türkünde dünyanın unutamayacağı bir ses verişle bir destan yazılan Türk Milliyetçiliğinin Başkenti Çanakkale’den 253 bin şehidimizin sizlere selamını getirdim. Şehide kelle, Terörist başına sayın dendiği için üzgünüz. Milletin vekili olamayacakların polisimin şapkasını almasından, polisime taşla saldırmasından ve komiserimi tokatlamasından dolayı çok üzgünler. Bu ülkücü şehitlerim, Çanakkale ve Sarıkamış şehitlerim vatan için toprağa düşenler MHP’nin tek başına iktidarında rahat uyuyacaktır’’ dedi.

 

Yusuf Yıldız

 

And içerek yurdun dört bir yanında görev yapan emekli bir eğitimci olduğunu belirten Yıldız; ‘‘Millet ve devlet düşmanlarının tasallutuna uğrayarak, millete hizmetten alıkonulmak istenmiş, yargılanmış ve akabinde haklarını arayarak beraat etmiş de bir memurum. Devleti ve milleti ikaz ederek söylüyorum, ikazları kulak ardı edenler hala millete bölücülük gazabı sunmaktadır. 12 Haziran seçimlerinde de MHP’den aday adayı olmak ve vatanıma katkı sağlamak için yola çıktım’’ dedi.

  

Süleyman Latif Yunusoğlu

 

Mevcut vekil Yunusoğlu; ‘‘Öncelikle MHP’ye katkı sağlayacak hizmet anlayışını hedefleyen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. MHP iktidara doğru gittiğinin göstergesinin biri de başka partide hizmet geçmişi bulunan çok sayıda arkadaşımız MHP tarafına geçerek destek veriyorlar. Vekil olarak MHP’nin ülkemize faydalı çalışma yapmak için uğraştım. MHP’nin hedefi birinci parti olmaktır. Herkez tek başına iktidar olacak ışığa akın akın MHP saflarına geçmeye başladı. Seçim yaklaştıkça daha da göreceğiz. 6 adayın 6sınada talip olan MHP Trabzon’dan mutlaka 1. parti çıkacaktır’’ diye konuştu.

 

MHP'de aday adayı olarak ismini açıklayan 5 Akçaabatlı bulunuyor. Bunlar; Serkan Altuntaş, Osman Karaduman, Azmi Yetim, Halil Memiş, Mehmet Kazancı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset