Adaylığını Açıkladı

Adaylığını Açıkladı

Akçaabat Esnaf Kredi Kefalet koop.Başk.O.Zeki Alşan, yapılacak kongrede tekrar aday olduğunu açıkladı.

Akçaabat Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığı için mevcut başkan Osman Zeki Alşan tekrar aday olduğunu açıkladı.

Kooperatif binasında yaptığı basın açıklamasıyla başkanlığını açıklayan Alşan, 4 yıl içerisinde çok şeyler yaptıklarını, üyelerin yaptıkları bu çalışmaları en iyi şekilde değerlendirekek gerekli cevabı sandıkta verecğini söyledi. Alşan "Yönetim kurulumuza yeni isimler takviye yaparak esnafı temsil noktasında daha geniş yelpazeden, değişik iş kollarından değerlendirmeler yaptık ve yolumuza devam etmek için tekrar aday olduk. Esnafımızla yaptığımız görüşmelerde 4 yıllık performansımızdan ve çalışmalarımızdan son derece memnun oldukalrını anladıkBu memnuniyeti onlardan destek olarak bizlere vermelerini isteyeceğiz." dedi.

Kooperatifi çok kötü şartlarda devarldıklarını da ifade eden Alşan, Şuan gelinen noktada koperatifin mükemmel bir konumda olduğunu iddia etti.

Alşan konuşmasına şöyle devam etti: "Esanafa verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.Akçaabat esnafına layık olmak için ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.Esnafımız artık biliçlidir.Onlara vaad edilen boş sözlere değil yapılan işlere inanıyor.Bu arada "Kişinin iştir aynası lafa bakılmaz" atasözünü hatırlatmakata yarar görüyorum" .

Geçmiş yönetimde görev yapan kişilerin takar aday oldukalrını da hatırlatan Alşan "daha önceki yönetimde bulunan arkadaşların aday olduklarını duyduk.Esnafın karşısına çıkıp "önceden hiçbirşey yapamadık, bundan sonra yapacağız diyorlar", ne kadar inadırıcıdır bunu esnafımzın takdirine bırakıyorum" dedi.

2 Şubat 2008 de yapılacak olan Akçaabat Esnaf  Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerinin şimdiden renkli geçeceği  gözküyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum
Haberler