Adaylığı Düşünüyor

Adaylığı Düşünüyor

Akçaabat Belediye Başkan Adayları arasında ismi geçen ve neredeyse tüm partilerin gerçekleştirdiği anketlerde ismi yer alan Akçaabatlı iş adamlarımızdan Osman Karaçukur, adaylığı düşündüğünü söyledi.

 

Bugüne kadar Akçaabat’a siyasetin haricindeki kulvarlarda hizmet için elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini vurgulayan Karaçukur, yakın dostlarıyla adaylık konusunu değerlendirdiğini, bu değerlendirmenin akabinde ise adaylığını resmen açıklayarak çalışmalara başlayacağını kaydetti.

Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere ilçedeki siyasî parti teşkilâtlarını ziyaret eden ve listelerinde yer almış olmaktan ötürü kendilerine teşekkürlerini sunan Karaçukur, “Akçaabat’a hizmet etmek için çıktığım yolda gördüğüm ilgi ne kadar doğru bir iş yap-tığımın da göstergesi oldu.” dedi.

Kurban Bayramı öncesinde adaylığını Akçaabat halkı ile paylaşacak bir aşamaya geleceğini umduğunu da belirten Karaçukur, Akçaabat’ı geleceğe en iyi şekilde taşıyacak bir çok projesinin şimdiden hazır olduğunu kaydetti.

Hatırlanacağı üzere Osman Karaçukur 2002 yılında yapılan Milletvekili Genel Seçimi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden 8. sıradan Trabzon Milletvekili Adayı olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Siyaset