Adaylarını Tanıttılar

Adaylarını Tanıttılar

MHP Akçaabat ve belde başkan adaylarını tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından düzenlene törenle Akçaabat Merkezi ve 9 beldenin belediye başkan adayları açıklandı.

 

Akçaabat Kültürpark'ta gerçekleşen törene MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, İl Başkanı Nihat Birinci, Akçaabat ilçe Başkanı İsmet Kırali, belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin iktidara yürüyüşü başlatacağını belirterek “MHP Tüm belde ve ilçelerde çok ciddi adaylar ile seçime gerecektir. Adaylarımızı gören diğer partiler korkmakta ve vatansever partililerimizi sevinç sarmaktadır. Tüm teşkilat olarak adaylarımızın arkasında durarak Akçaabat ve tüm beldelerde adaylarımızı başkanlığa taşıyacağınızdan hiç kuşkum yoktur” diye konuştu.

 

AKÇAABAT İNSANLARIN NEFES ALAMADIĞI BİR ŞEHİR

 

MHP İl Başkanı Nihat birinci ise yaptığı konuşmada, Akçaabat’ın çarpık imar yapılaşması ve trafik sorununun hat safhada olduğunu ifade ederek “hepimiz biliyoruz ki, Trabzon'un en büyük ilçesi olan Akçaabat, çok dar bir alana hapsedilmiş çarpık imar yapılaşması, dar sokakları ile trafik sorununun had safhaya ulaştığı, ilçede yaşayanların nefes alamadığı bir ilçe görünümündedir. Biz Milliyetçi Hareket Partililer olarak, Akçaabat’ta yaşayan insanların, bu sıkıntıları, bu görüntü kirliliğini hak etmediklerini düşündüğümüz İçin İlçeyi çağdaş bir görüntüye kavuşturacak, yaşanabilir bir ilçe haline getirebilecek olan Sayın Osman Karaçukur’u Başkan Adayı gösterdik. İnanıyoruz ki, Akçaabatlı hemşerilerimiz Sayın Karaçukur'u, Belediye Başkanı seçecek, ilçemiz Milliyetçi Hareket Partisinin örnek belediyecilik anlayışından ve Sayın Karaçukur’un hizmetlerinden istifade edecektir” dedi.

 

Toplantıda açılanan Belediye Başkan Adayları ise şu şekilde; Akçaabat-Osman Karaçukur, Akçaköy-Mustafa Üçüncü, Derecik-Temel Tütünci, Yıldızlı-Murat Aydın, Söğütlü-Metin Gedikli, Dörtyol-Ali Sandıkçı, Doğanköy-Selim Terzi, Işıklar- Alişan Bayram, Mersin-Osman Altun,  Şinik- Cemil Pehlevan.

 

 

Derviş ALTUNTAŞ

AkçaabatAjans

 

NOY: MHP'le özdeşleşmiş olan kurt işaretli fotoğraf Söğütlü Belediye başkan adayı sayın Metin GEDİKLİ'ye ait idi. yanlış yorumlandığı için yayından kaldırıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum
Siyaset