Adaylar Yemekte Buluştu

Adaylar Yemekte Buluştu

AK Partili vekil adayları yemekte buluştu

Adalet ve kalkınma Partisi’nden 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan seçim için aday adaylığını açıklayanlar Akçaabat’ta bir araya geldi.

 

Saray Köfte&Balık Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe, AK Parti İl başkanı Dr. Adnan Günnar, parti yönetim kurulu üyeleri,  ilçe başkanları ve milletvekili aday adayları yer aldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan İl Başkanı Adnan Günnar, 12 Haziran seçimlerine hazır olduklarını ve seçim dönemi tüm belde köy ve mahallerde çalışacaklarını söyledi.

Günnar“AK Parti’den aday adayı olarak ülkemizi yönetmeye talip olan bu değerli adaylarımızı tebrik ediyorum.12 Haziran’da yapılacak olan seçimde ilimizde 6 ülkemizde 550 milletvekili seçilecek. Bizim hedefimiz sadece Trabzon değil, sadece Türkiye değil, hemen yanı başımızdaki mazlumların ve mağdurların hakkını savunabilecek, ben varım diyebilecek, teşkilat mensupları ve milletvekilleriyle birlikte bu davaya hizmet etmektir. Yorulmadan, dimdik durabilecek, bu anlayışa, bu davaya hizmet etmektir. Milletvekili aday olsak da, olmasak da, Türkiye’nin önünü açmak için, düşmanlarımızın nefesini kesmek için, bayrağımızı gururla dalgalandırmak için mücadeleye devam etmektir hedefimiz. 

Listelerde hangi arkadaşımız olursa olsun, en alttaki kademesindeki bireyimiz nasıl gayret ediyorsa, milletvekillerimizle mahalle, mahalle, köy köy dolaşmaya şimdiden hazırız. Teşkilat mensupları olarak milletimize davamızı anlatarak Türkiye’nin tarihinde görülmemiş 3. dönem iktidara talip olacağız” dedi.

 

 

 

 ak-parti-aday-yemek.jpg

 ak-parti-aday-yemek1.jpg

ak-parti-aday-yemek3.jpg

ak-parti-aday-yemek2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset