Adaylar Son Sürat

Adaylar Son Sürat

AK Parti'nin Adayları Seçim Çalışmalarına Devam ediyor.


Dur durak bilmeden seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ve Uzm. Dr. Yunus Karabela seçim çalışmaları kapsamında adım basmadık yer dinlenmeyen dert bırakmıyorlar. Tüm Trabzon’u gezen AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Bıyıklıoğlu ve Karabela 2023 Türkiye’sini, büyüyen ve gelişen Gümüşhane için yapılanları ve yapılacakları hemşehrileri ile paylaşıyorlar. Çalışmaları doğrultusunda Trabzon’da hemşehrileri ile bir araya gelen AK Parti milletvekili adayları büyük bir çoşku ve memnuniyetle karşılandı. Tek tek tüm hemşehrileri ile sohbet eden adaylar, Büyüyen ve ilerleyen Trabzon’un daha da fazla büyümesi itibarının yükselmesi için yapılacakları anlattılar. AK Parti Trabzon Milletvekili adayları ile bir araya gelen genç, yaşlı, kadın-erkek tek yürek halinde AK Parti milletvekili adaylarını sevgi ile karşıladı. Gördükleri ilgden memnuniyet duyduklarını ifade eden AK Parti milletvekili adayları 7/24 hemşehrilerin hizmetinde olduklarını, Trabzonluya hizmet etmenin gurur verici olduğunu ifade ettiler.

 

TTSO’da gündem fındıktı

 

Seçim gezileri kapsamında TTSO’yu ziyaret eden Makine Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, milletvekili olarak Ankara’ya gittiği andan itibaren farklı bir çalışma yapacağını söyledi. Kendisine her istenildiği zaman ulaşılacağını kaydeden Bıyıklıoğlu, bölge halkının her zaman hizmetinde olacağını söyledi. TTSO’da Genel Sekreter Hakan Gürhan’la bir süre görüşen Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, fındıkla ilgili biraz bilgi aldı ve bölgemizin geçim kaynağı olan fındığın iyileştirilmesi için çalışmaların yapılacağı müjdesini verdi. Ardından parti yöneticileriyle beraber Moloz’daki köy duraklarını ziyaret eden Bıyıklıoğlu, esnaf ve köylü vatandaşlarla sohbet etti.

 

İnönü’de Karabela rüzgarı esti

 

Milletvekili Adayı Dr. Yunus Karabela ise parti yöneticileri ile İnönü Mahallesi’nde esnaf ve halkla bir araya geldi. Esnafla tek tek el sıkışıp dertlerini dinleyen Dr. Yunus Karabela, vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Uzm. Dr. Karabela, kendisinin bir göz hekimi olduğunu anlatarak, “Sayın Başbakanımız beni buraya gözleri görmeyen vatandaşların gözlerini açmam için gönderdi. Şükürler olsun ki bir nebze buna katkı sağladım. Vatandaşlarımız gözünü açarak AK Parti’ye niçin oy vermeleri ve 2023 vizyonunu anlattım. Hiç AK Parti’ye oy vermeyeceklerin bile oyunu aldım. Biz ne aldanan olduk ne de aldatan olacağız. Bugünlere alnımızın akıyla geldik” dedi.

aydin-biyiklioglu2.20110610173301.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset