Adaylar Sahneye Çıkıyor

Adaylar Sahneye Çıkıyor

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı'nca Adaylara Yönelik Düzenlenen Tanıtım Toplantısı Başladı. Toplantıya 29 aday katılıyor. Kim Ne Diyor. CANLI

AK Parti binasında düzenlenen toplantıya milletvekili aday adayı olan 29 kişi katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, Tüm adaylara aynı fırsatı sunmak için böyle bir toplantı düzenlediklerini ifade ederek “ aday adaylarının hepsinin değeri bizim için büyüktür.  AK Parti ilçe teşkilatının bugün yönetim kurulu toplantısı vardı. Bu toplantıda yönetimde yer alan 30 kişi vardı. Biz aday adaylarımızın tüm teşkilata kendilerini tanışma fırsatı vermek için bu toplantıyı düzenledik” dedi.

 

Zeynep Çebi; Öncelikle temennim AK Parti her kademede çok farklı misyon yüklendi. Çok büyük başarılara imza attı. Şimdi ben de bu başarıda ektim olsun diye milletvekili aday adayı oldum. Bu işe kim layık ise onun milletvekili olması temennisindeyim. Milletvekili seçilirsem asla nerden geldiğimi unutmadan en doğusundan en batısına kadar, Trabzon için çalışacağıma söz veriyorum”

 

Hakan Usta; Hakan Usta Çanakkale şiiriyle konuşmasına başladı. Konuşması "AK Parti'yi arayanlar rantiyede değil, şantiyede bulurlar. AK Parti döneminde Trabzon'a çok büyük yatırımlar yapıldı. Türkiye'de krallar gitti, kurallar geldi. İnşallah Başbakanımızı iyi anlatacağız.O'nu yanlış tanıyanlara da doğrusunu anlatacağız"

 

Aydın Bıyıklıoğlu; Bir devletin ayakta kalması, ekonomisinin güçlü olmasına bağlıdır. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiçbir zamana bu günkü kadar milli geliri artmamıştır. 10 yıl sonra Türkiye’de işsizlik sıfır olacaktır ve dışarıdan işçi getirmek zorunda kalacağız.  Eğer bana görev verirseniz önümüzdeki 10 yıl sonra Almanya seviyesine ulaştırma ve 20 yıl sonra Avrupa’nın 1. ülkesi olacağına inanıyorum” .

 

Oktay Saral; “Daha önce halkın kendisine baktığında kendini görecek olan bir belediyecilik yaptık. Of’ ta 3 kez belediyeyi kazandık. Yerelde değil de genelde siyaseti yapmak için bu yola başladık. 2011 çok önemli bir seçim 8-9 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılan büyük çalışmaları her türlü engellemelere rağmen tam bir neticeyle kazanacağız. Biz partimize ve ülkemizin gidişine nasıl katkıda bulunabiliriz diye düşünüyoruz. Akçaabat her yer de farkını gösteriyor, bu kalabalık bunun neticesidir.”

 

 

Mehmet Çelik; Nasip varsa olur, yoksa olmaz, Allah bu yolda bu yolda onurlu görevi bize verirseniz hep beraber yapacağız. Bizim gözümüz teşkilatımız. Duanızı ve desteğinizi istiyor ve saygılar sunuyorum.

 

Mehmet Çevik; Trabzon’da Ak Parti’nin hedefi 6 milletvekilidir. Ankara’ya inşllah teveccühünüz ile gidersem bu desteğinizi sizlere hizmet olarak sizlere gri vereceğime söz veriyorum.

 

Arif Korkmaz; Akçaabat teşkilatı farkını her zaman hissettiriyor ve bu akşam da bunu tekrar gösterdiler. Bu nedenle Akçaabat teşkilatını ve başkanını tebrik ediyorum. Milletvekilliği nasip işidir. Geçen dönem 8. sıra adayı idim ama olmadı. Bu dönem yine huzurlarınızdayız. İnşallah Trabzon’da 6-0 yapacağız ve bunu yapacak güce sahibiz.

 

Osman Kaya; 28 Şubat sürecini Ankara’da yaşayan bir kardeşinizim. Fazilet Partisi’nin kurucularında yer aldım. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Pazar günü vereceğiniz oylar çok önemli. 2004 seçimlerinde birlik ve beraberlik yoktu ve seçimleri kaybettik. Ama geçen dönem bu hatayı yapmadık ve birlikte çalışarak Trabzon belediyesi’ni aldık. Seçeceğiniz bu meclis Türkiye’nin yeni anayasasını yapacaktır. Ülkeme faydalı olacaksam Allah bana milletvekilliği nasip eylesin, aksi ise bu vekilliği istemiyorum.

 

Nevzat Çabuk; Amacımız kim seçilirse seçilsin, Trabzon’a hizmet etmek. Vekilimiz Mustafa Cumur’u vekil olarak değil bir abi olarak görüyorum. Buradan kendisine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yapılacak olan temayül yoklamasında desteklerinizi bekliyorum”

 

Mükerrem Şahin; Türkiye’nin öz kaynaklarını kullanabilmesi için bazı yapısal değişikler yapılmalıdır. Sıralama nasıl olursa olsun, AK Parti’nin oylarını artırabilmek için çaba harcıyoruz. Pazar günü yapılacak olan temayülde desteğinizi bekliyoruz. Destek verseniz de vermeseniz de bu hizmete bizim desteğimiz devam edecektir.

 

Ayşe Sula Köseoğlu; Siyasette herkesten oy isteyin denir, hatta babanızdan bile, bende sizi bir aileden görüyorum ve sizlerden oy istorum. Beni 5 dakika anlatmakta tanımanız mümkün değil,  ama beni bugüne kadar yaptığım icraat ve girişiler ile tanırsınız. Trabzon’un her yerinde görev aldım. Şimdi Sizden destek istiyorum. Bu anayasa ülkemize sığmıyor. Artık yeni bir anayasa, özgür bir anayasa yapma zamanıdır

 

Pınar Özbayrak, Akçaabat’ın milletvekili aday adayıyım ben. Buradaki coşku gerçekten beni heyecanlandırdı. Konuşmayı bırakarak bu güzide topluluğu seyretmek istiyorum.

 

 

Yılmaz Büyükaydın; Ben bu aktif siyasette milletvekilliği aday adaylığına son gün karar verip istifa ettim. Çevremizdekilerin bu konuda baskısını hissettim. İnşallah bu seçimleri iyi bir şekilde sonuçlandırabileceğimize inanıyorum. Bu görevde bulunma sebebimiz Akçaabat’a, Trabzon’a hizmet etmektir. Bu seçim Trabzonumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

Nuri Kabataş, Neden Trabzon diye sordular bana. Ben ailemi burada yaşatmak için burayı tercih ettim. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah’a emanet olun.

 

Hasan Çebi, Pazar günü yapılacak temayülde desteklerinizi bekliyorum.

 

Ahmet Metin Genç;  Ben bir Akçaabatlıyım. Maçka doğumlu olsam da Akçaabatlı olduğumu herkes bilir. Eğer Allah nasip ederse, siz değerli teşkilat mensupları uygun görürseniz desteklerinize talibim.

 

Ahmet Çubukçu, Doğma, büyüme Trabzonluyum, aranızda beni tanımayanız yoktur. Hatta aranızda ameliyat ettiğim kişiler de var. Seçim döneminde partimize başarılar diliyorum.

 

Salih Cora, Bu süreci bir yarış olarak görmüyoruz. Bu süreci bir seçim hazırlığı olarak görüyoruz.  Bizim anlayışımız siyasette ideolojik kavgaların olmadığı bir siyasettir.

 

Muhammet Balta; Akçaabat 35 ilden daha fazla nüfus barındıran, Trabzon’un en büyük ilçesi, herkesin mutlu günlerini Akçaabat’ta geçirir. Bu bağlamda hepimiz Akçaabatlıyız. Akçaabat teşkilatı her zaman diri ve her zaman aktif olmuştur.  Partimizin zor günler geçirdiği dönemde görev yaptık. Bu zor görevlerin üstesinden geldik.  Siyaset insana hizmet etmek amacıdır. Biz de bunun için siyasetteyiz. Ben aday olurum veya olmam baa verilecek olan her görevi memnuniyetle yaparım.

 

Not:Konuşmaların uzaması nedeniyle bundan sonraki konuşmacıları takip edemediğimizden dolayı  okuyucularımızdan özür diliyoruz.....

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset