Adaylar Mazbatalarını Almaya Başladı

Adaylar Mazbatalarını Almaya Başladı

7 Haziran'da yapılan Genel Seçimlerin ardından belli olan 25. dönem milletvekilleri mazbatalarını almaya başladı.

7 Haziran'da yapılan Genel Seçimlerin ardından belli olan 25. dönem milletvekilleri mazbatalarını almaya başladı.

Bugün AK Parti'den seçilen milletvekilleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar Trabzon Adliyesi'ne giderek mazbatalarını aldı.

suleyman-soylumazbata.jpg

Süleyman Soylu "Allah bu görevde inşallah bizi mahcup etmesin. Milleti temsil görevini TBMM'de yürütmek zordur. Bizim söylediklerimiz teminatımızdır. Esas mazbatayı millet vermiştir. Trabzon her zaman olduğu gibi dik durmuştur. Bizim için zorlu ama bir o kadarda kutlu bir yolculuk başlıyor" dedi.

muhammetbalta-mazbata.jpg

Muhammet Balta, "Trabzon gibi bir şehirde milletvekili seçilmek bizi çok mutlu etti. Çok ağır bir sorumluluk aldık. Bizleri bu göreve layık gören hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Sorumluluğumuz çok büyük. Bütün Trabzon'un emrinde olacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Dualarını bizlerden esirgemesinler" dedi.

aysesula.jpg

Ayşe Sula Köseoğlu "Benim için adliyede bulunmak ayrı bir heyecan verici oldu. İnşallah rabbim yeni başlangıçlar yapanların yanındadır. Esas mazbatayı halktan almak onların takdirini kazanmak bizim için iyi olacaktır. Güzel olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

adnan-gunnarmazbata.jpg

Adnan Günnar, "Bize oy verdiler ve kendilerini temsil etmemizi istediler. Milletimiz büyük hizmetlerle karşılaştılar, bundan sonra daha büyüklerini yapacağız. Öncelikle partime Trabzon halkıma şükranlarımızı sunuyorum. Bu büyük bir yük. İnşallah hakkımızda hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset