Adaylar Esti Gürledi

Adaylar Esti Gürledi

CHP, 2 nolu Beşirli mahallesinde ki seçim bürosunun açılışını partililerin ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2 nolu Beşirli mahallesinde ki seçim bürosunun açılışını partililerin ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirdi.  

Açılışta, CHP Trabzon il Başkanı Güzide Uzun, CHP Milletvekili adaylarından Haluk Pekşen, Ali Türen Öztürk, Ahmet Kaya ve Yavuz Karan da hazır bulundu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde, adaylar sırayla vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı.

CHP Trabzon 3.sıra milletvekili adayı Ahmet Kaya, yapılan anketlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kaya,’’ Yapılan anketler gerçeği yansıtmamaktadır. Trabzon’da yaptığımız esnaf ziyaretlerinde esnaf mevcut iktidardan memnun olmadığını dile getirmektedir’’dedi. Chp Trabzon 2.sıra adayı Ali Türen Öztürk yaptığı açıklamada ’’7 Haziran seçimlerine oldukça umutluyuz çünkü her gittiğimiz yerde halkımız bizi kucaklıyor. Bu seçimlerde istediğimiz desteği alıp Cumhuriyet Halk Partisini iktidara geçirip halkımıza verdiğimiz sözleri tutacağız ‘’dedi. Son olarak konuşan Chp Trabzon 1.sıra milletvekili adayı Haluk Pekşen ise ’’7 Haziranda o malum zihniyeti sandığa gömeceğiz buna inancım tamdır. Bu gücü siz halkımızdan almaktayız.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset