ADAYLAR ÇALIŞIYOR

ADAYLAR ÇALIŞIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunan adaylar çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunan adaylar çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. 4 isim resmi olarak başvurularını gerçekleştirdiği MHP’de çalışmalar ile ilgili ilçe başkanlığı açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada sürecin devam ettiği ince eleyip sık dokunduğu ifade edilerek “ teşkilatın ve tüm Akçaabatlıların kabullendiği Akçaabat’ı hak ettiği noktaya taşıyabilecek adayı Akçaabatlı hemşerilerimizin huzuruna çıkartacağız. MHP Akçaabat ilçe teşkilatı olarak belediye seçimlerinden zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Akçaabat halkının bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi bu inancımız her geçen gün artırmaktadır. Hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar hep birlikte Akçaabat’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğimize inandığımızı belirtmek isteriz” denildi.

ADAY ADAYLIĞINDA BULUNANLAR...

Metin Gedikli

metin-gedikli-001.jpg

1964 Akçaabat-Söğütlü doğumlu. İlk ve orta öğretimini Söğütlü’de Lise öğretimini Akçaabat Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Evli ve 4 çocuk babası olan gedikli 2000-2004 yıllarında Söğütlü belediyesi koordinatörlük görevini yürüttü.2009 yılında MHP den Söğütlü belediye başkanı seçildi.

 

M.Ali Topsakal

mehmet-ali-topsakal-001.jpg

1972 Akçaabat doğumlu. İlk-orta ve lise öğrenimini Akçaabat’ta tamamlayan Topsakal yükseköğrenimini İktisat bölümünü bitirerek tamamladı. Evli ve 1 çocuk babası. Mesleki hayatı Lojistik dış ticaret olan Topsakal iş adamı olarak ticari hayatını sürdürmektedir.

 

 

Mustafa Akkol

mustafa-akkol-001.jpg

1968 Akçaabat doğumlu. İlk-orta ve lise öğrenimini Akçaabat’ta tamamlayan Akkol KTÜ mimarlık mezunu.1996 KTÜ Mimarlık Şehircilik Anabilim dalında Akçaabat’ta yapılaşma dalında yüksek lisans  yaptı.Evli ve 2 çocuk babası. İş hayatını Serbest mimar olarak yürüten Akkol Söğütlü belediye meclis üyesi olarakda görev yapmaktadır.

ÖNER ÖZTÜRK

 

image004.jpg

1983 Akçaabat doğumlu. İlk-orta ve lise öğrenimini Akçaabat’ta tamamlayan Öztürk yükseköğrenimini Pamukkale üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliğini okuyarak tamamladı. İş adamı olarak ticari hayatını devam ettirmekte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset