Adaylar buluştu

Adaylar buluştu

Kooperatif başkanlığı için aday olan Ahmet Altıntepe çalışmalarına devam ediyor.

2 Şubat’ta yapılacak olan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı için adaylar çalışmalarına devam ediyor.

Başkanlığa kısa bir süre önce adaylığını açıklayan Ahmet (Hüseyin) Altıntepe, başkan adayı ve mevcut başkan olan Osman Zeki Alşan’ı makamında ziyaret ederek seçimin demokrasi içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. Altıntepe, her adayın Akçaabat esnafına daha iyi yaşam standardı ve güvenli bir gelecek ortaya koymak niyetiyle yola çıktığını, her adaya saygılarının sonsuz olduğunu belirtti. Altıntepe “Bu bir demokratik seçimdir. Kim kazanırsa kazasın, kazanan Akçaabat olacaktır. Kendisini esnafa iyi anlatan, ortaya güzel projeler koyan kişiye esnaf gereken desteği verecektir, biz de yeni projeler ile yola çıktık; amacımız Akçaabat esnafına faydalı olabilmek” diye konuştu.
Osman Zeki Alşan ise adayların çoğalmasının demokrasi açısından sevindirici olduğunu, yapılacak seçimin başkan olarak huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılabilmesi için elinden gelen gayreti gösterdiğini ifade etti.
2 Şubat'ta Akçaabat Yaprak Düğün Salonu'nda yapılacak olan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı seçimi için üç aday bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler