Adaylar Akçaabat'ta Buluştu

Adaylar Akçaabat'ta Buluştu

AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatının düzenlediği kahvaltıda AK Parti Trabzon Milletvekili adayları bir araya geldi

Akçaabat Körfez Köfte Salonu’nda düzenlenen kahvaltıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Erdoğan Bayraktar, Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Av. Salih Cora, ilçe başkanları, belediye başkanları, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

akparti-akcaabat-aday1.jpg

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, 12 Haziran seçimlerinin öneminin büyük olduğunu seçim olduğunu belirterek, teşkilatlar olarak çok çalışacaklarını söyledi.  AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, bir önceki dönemde milletvekili olup şu anda listeye girmeyen, Mustafa Cumur, Kemalettin Göktaş ve Asım Aykan’a çalışmalarından ötürü teşekkür ederken, yeni adaylarla da AK Parti’nin daha da güçleneceğini kaydetti.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, cüzdanından AK Parti üye kimlik kartını çıkararak, AK Parti’ye üye olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Cumur, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu benim ömrümde taşıyacağım en önemli kimliktir. Bizim partimiz sadece Akçaabat’a Trabzon’a değil bütün insanlığa hizmet eden bir parti. Onun için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde 6 milletvekilinin ardından, sıralamaya giremesem de ben 7. sıra milletvekili adayıyım ve aynı şekilde çalışmalarımı devam ettireceğim. Bizi milletvekili yapan irade başbakandır, biz onun destekçisiyiz. Bugün Mustafa Cumur, yarın başkası, önemli olan bu kervanın yürümesidir.”

 

Cumur’un ardından sırayla söz alan milletvekili adayları partililere yapacakları icraatları anlattılar. İlk olarak söz alan ‘Geç değil genç olsun’ sloganıyla yola çıkarak genç milletvekili adayı olan Av. Salih Cora, Akçaabat’ın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Ben Trabzon’un Tonya ilçesinden çıkmış bir kardeşiniz olarak benim için çok önemlidir. Tonya milli mücadele de Akçaabat Galanima Deresi’ndeki Kuvay-ı Milliye güçlerinin Çayırbağı’ndan Tonya’ya geçerek Tonya’nın kurtuluşuna vesile olmuştur.

 

Akçaabat bizim için her zaman bir ağabey konumundadır. Akçaabat’la her daim kültürel bağlantılarımızı çok sıkı bir şekilde yerine getirdik. Akçaabat ülkemizin siyasi tarihinde her dönem çok değerli siyasetçiler yetirmiş ve onlara sahip çıkmıştır. Mustafa Cumur’da bu değerlerden birisidir. Sizler nasıl Mustafa Cumur’a da sahip çıktıysanız bizlere de sahip çıkacağınıza inanıyorum. Ben de 6. Sıradan bir Mustafa Cumur olmayı taahhüt ediyorum” ifadelerine yer verdi.

akparti-akcaabat-aday2.jpg

 

AK Parti Trabzon Milletvekili ve 4. Sıra adayı Safiye Seymenoğlu, yeniden aday olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, Trabzon’un ve kadınların sorununu TBMM’de en iyi şekilde çözeceğini ifade etti.

 

TOKİ eski başkanı Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye çok önemli bir seçimin arifesinde ve 8.5 yıldır Türkiye’de AK Parti iktidarı var. AK Parti dünyanın hiçbir yerinde görülmeyecek tarzda 5 seçimde oylarını artırarak gelmiştir. T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bunda çok önemli rolü var.” Muhtarlara da muhtarlığın çok önemli olduğunu anlatan Bayraktar, “Muhtarlarımız siz çok önemlisiniz.

 

Siz bir cumhurbaşkanı, başbakan olabilirsiniz ama köyünüzde mahallenizde muhtar olamazsınız. Muhtar seçilmek çok önemlidir. Suyu derenin başında bakacaksın. Eğer bir köyde, mahallede bir insan muhtar seçilebiliyorsa o insan mükemmel insandır. Bu tekeri tümsekte bırakmayalım. Türkiye hak ettiği yere ulaşsın. Türkiye’de dünyada ilk ona girsin. Biz Salih Cora kardeşimizi Ankara’ya gönderebilirsek dünya şampiyonu oluruz” şeklinde konuştu. 

 

Akçaabatlı olduğu için son olarak söz alan AK Parti Trabzon 3. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, şöyle konuştu: “Milletimiz bu coğrafyada asırlardır yokluk içinde yaşadılar. AK Parti ülkemizi çok iyi duruma getirdi. Ne kadar güçlü olursak, milletimize çok daha iyi hizmet götürürüz. Biz çalışmak için burada olacağız. Milletimizin bu akışını hiçbir güç durduramaz. Milletimiz istikameti buldu ve ileriye doğru ilerliyor.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset