Aday Tanıtımı Yaptılar

Aday Tanıtımı Yaptılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) belde belediye başkanlığı seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) sadece ilçe merkezinde değil beldelerde de yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Parti tarihinde ilk kez 11 beldede belediye başkanlığına talip olan MHP’nin seçime iyice asıldığı beldelerden biri de Dörtyol.

MHP Dörtyol belde Teşkilâtı, iddiasını ortaya koymak için belde binasının önünde bir tanıtım töreni düzenledi. Toplantıya MHP’nin milletvekili adaylarından Şener Pul ve İl Genel Meclisi Adayı İsmet Kırali’nin yanı sıra İlçe Başkanı Aydın Bıyıklı başta olmak üzere ilçe teşkilâtından çok sayıda yönetici katıldı.

Dörtyollular’ın da ilgi gösterdikleri törende ilk konuşmayı MHP Dörtyol Belde Başkanı Nedim Altıntaş yaptı. Altıntaş, Dörtyol’da seçimin en güçlü partisi olduklarını ve 29 Mart’ta yapılacak olan seçimi kazanacaklarını belirterek, “Bizim kazanmamız Dörtyol halkının kazanması ve makûs talihini yenmesi anlamına gelecektir.” dedi.

MHP İlçe Başkanı Aydın Bıyıklı ise Dörtyol’da 5 yıllık bir aradan sonra MHP’nin yeniden iktidara geleceğini belirterek, geçen 5 yıllık süre zarfında MHP’li Dörtyol belediyesi’nin çokça arandığını ifade etti. Bıyıklı, “Adayımıza güveniyoruz. Sandıkçı’nın başkanlığında Dörtyol hak ettiği hizmetleri en iyi şekilde alacaktır.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Adayı Şener Pul ise, tüm Türkiye’de MHP’nin yükselen bir trendi olduğunu, bunu Dörtyol’da da gözlemlediğini belirterek, “29 Mart seçimi Türkiye’de bir değişimin de ilk adımı olacaktır. Şimdi değişim zamanı sloganıyla yola çıkan partimiz gerekli olan toplumsal dönüşümü sizin oylarınızla gerçekleştirecektir.” dedi.

Daha sonra söz alan Dörtyol Belediye Başkan Adayı Ali Sandıkçı ise ilk olarak yaşının genç olması nedeniyle kendisiyle ilgili yapılmaya çalışılan spekülasyonlara cevap verdi. Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethettiği zamanki yaşının 21 olduğunu herkesin bilemeyeceğini ama Erkan Mumcu’nun 28 yaşında milletvekili, Ali babacan’ın da 32 yaşında bakan olduğunu yakın dönem siyasetini takip eden herkesin bilebileceğini vurgulayan Sandıkçı, 33 yaşında olduğunu ve bu yaşın belediye başkanlığı için erken bir yaş olmadığını kaydetti. Sandıkçı, “Belediye başkanlığı hep emekliliğin geçirildiği yer mi olacak. Madem çalışabiliyordu devlet onları niçin emekli etti ki?” diye sordu.

Dörtyollular’a göreve geldiği takdirde gerçekleştireceklerini de maddeler halinde sıralayan MHP hakkında Belediye Başkan Adayı Sandıkçı’nın listesinde şu vaadler yer aldı:

“Tepegören Mahallesi’ne su götürülecek. Belediyeye itfaiye aracı alınacak. Belediye ambulansı 24 saat hizet verecek. Yaşlı ve yatalak hastalara evlerinde sağlık hizmeti verilecek. Öğrencilere burs verilecek, dershaneye gitme imkânı olmayan öğrencilere bu imkân sağlanacak. Her 6 ayda bir çocuklar sağlık taramasından geçirilecek. Trabzon merkezde çalışan 100’e yakın işçi ve memurun da yararlanması için Trabzon’a otobüs servisi düzenlenecek, tüm servislede bayramları ücretsiz taşıma yapılacak. Mezbaha kurulacak. Modern bir Pazaryeri tesis edilecek. Kanalizasyon şebekesi yapılacak. Festival düzenlenecek.”

Tören, kontenjan Adayı Muzaffer Şahin ve Meclis Üye Adayları Ergin Köroğlu, Ömer Sak, Mehmet Yılmaz, Temel Akbaş, Muarrem Kurioğlu, Tamer Altuntaş, Muammer Çelenk ve Ramis Türkmen’in tanıtılmasıyla sona erdi.

 

MHP Dörtyol Belde Başkanı Nedim Altuntaş.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset