Açılışı Yapıldı.

Açılışı Yapıldı.

İlçemiz Söğütlü Ulu Cami'ye yaptırılan, özürlüler ve hastaların kullanacağı cami asansörü törenle açılışı gerçekleştirildi.

İlçemiz Söğütlü Ulu Cami'ye  Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğince yaptırılan, özürlüler ve hastaların kullanacağı  asansörün  açılışı  törenle gerçekleştirildi.
Açılışa Söğütlü Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Akçaabat Müftüsü Mustafa Aktaş Söğütlü Ulu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hamdi Ali Kahraman ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Akçaabat Müftüsü Mustafa Aktaş, camiye özürlü vatandaşlar için yapılan asansörün Türkiye’de ilk olduğunu ifade ederek yapımında başta Söğütlü Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Söğütlü Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu ise açılışta yaptığı konuşmada, beldelerinde böyle güzel bir hizmetin verilmesinin kendilerini gururlandırdığını, yapılan asansör sayesinde özürlü vatandaşların hiç kimseye ihtiyaç duymadan camiye çıkıp ibadetlerini yapabilecekleri bir ortam oluşturulduğunu belirtti.
Konuşmalar sonrası törenle açılış kurdelesi engelli vatandaşlar ve protokol tarafından kesildi.
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler