Açılış ve Sünnet Şöleni

Açılış ve Sünnet Şöleni

Doğanköy Kültür Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği’nin düzenlediği 1. Geleneksel sünnet şöleni ve dernek merkezinin açılışı yapıldı.


Şölene, DOĞDER Kurucu Onursal Başkanı Polis Ali, DOĞDER Başkanı Abdurrahman Şahinbaş, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca,  Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Düzköy Devlet Hastanesi Baş Hekimi Fevzi Yavuz Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, AK Parti milletvekili adayları Aydın Bıyıklıoğlu ile Salih Cora, AK Parti Akçaabat İlçe başkanı Osman Çavuş, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir katıldı.

dogankoy-sunnet-soleni3.jpg

Açılış konuşmasını dernek adına  Arif (Mehmet) Yazıcı yaparken, Doğanköy Belediye başkanı Kazım Atmaca ve Doğanköy muhtarı Bitti Yazıcı birer konuşma yaptılar. Kuranı Kerim belde imamlarından Veysel Civelek tarafından okunmasının ardından, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci sünnet için dua yaptırdı. Duadan sonra sünnet için hazır bulunan belde aile hekimi Hakan Türk ve Numune Hastanesi doktorları, Kemal Mısır ile İsmail Hakkı Şen sünnete başladı. Şölende 45 tane çocuk sünnet edildi.

 dogankoy-sunnet-soleni2.jpg

Sihirbaz gösterileri herkes tarafından büyük ilgi toplarken. Sihirlere çocuklar da katılınca ortaya çok neşeli bir gösteri çıktı. DOĞDER kız folklor ekibi sahneledikleri oyunları ile şölene ayrı bir renk kattı. Şölende birçok yöresel sanatçı sahne alırken halk kemençe ve horonla coştu.

dogankoy-sunnet-soleni6.jpg 

dogankoy-sunnet-soleni5.jpg

dogankoy-sunnet-soleni4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler