Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulundu.

Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulundu.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

AK Parti siyasetinin temelin de samimiyet yatar. Yıllarca aldanan ve aldatan siyasi anlayışlarla yönetilen ülkemizde, milletimiz 2002 yılında ''Söz de karar da milletindir'' diyerek yeni ufuklara, güvene, istikrara dayalı bir siyasete yön vermeye başladı.

 

 

İktidarımız boyunca ''Ne aldanan ne aldatan olacağız'' dedik, millete verdiğimiz sözlerde samimi olduk gerçekçi olduk. Partimizin gerçek sahibi olan milletimizle öyle kuvvetli bir bağ kurduk ki bu bağı koparmak için içerden ve dışardan çeşitli yollara, kirli işlere başvurdular ancak başarılı olamadılar, bundan sonrada asla olamayacaklar.

 

Partimiz, kurulduğu günden itibaren siyasette samimiyet, dürüstlük ve şeffaflığı ön plana çıkarmış, milletle muhabbeti, milletle karşılıklı güven ilkesini benimsemiştir.

 

AK Parti'nin siyaset anlayışıyla güvensizlik ortadan kalktı, karşılıklı sağlanan güven ve samimiyet ortamı Türkiye'yi emin ellerde daha güçlü hale getirdi. Kuruluşundan bugüne kadar ne söz verilmişse fazlasıyla yerine getiren aldatmadan gerçekçi politikalarla hizmet eden siyaset çizgisinden ayrılmamıştır.

 

Artık ülkemize dar gelen 1982 Anayasasının değişme zamanı çoktan gelmiştir. Yeni Anayasayla İnşallah Türkiye'ye has Başkanlık sistemini de tartışıyoruz. Önümüzdeki sürecin milletimize ve ülkemize yeni ufuklar açacağına inancımız tamdır

 

“TRABZONLUNUN RUHUNA UYGUN OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİDİR.”

 

Demokrasinin bütün unsurlarını işlettik, en zor anlarda en sıkıntılı günlerde millete başvurduk. Milletimizle meseleleri aştık yola devam ettik. Demokrasiden asla vazgeçmeyeceğiz. Hem ileri demokrasi hem de meselelerin daha hızlı çözümü için arzu ettiğimiz başkanlık sistemidir. Dünya çok ciddi bir değişim sürecinden geçerken, Türkiye’nin mevcut mekanizmaları ile bu değişimi kendisi için fırsata dönüştürebilmesi mümkün gözükmemektedir. Demokratik sistem içinde hızlı karar alma ve hızlı uygulama mekanizmalarına ancak Başkanlık Sistemiyle sahip olabiliriz. 12 yıllık iktidarımızda yaşadığımız tecrübe bunu göstermektedir.

 

Gelişmiş ülkelerin birçoğunun yönetim şekli başkanlık sistemidir. Dünya çapında da Başkanlık Sistemi, diğer tüm yönetim sistemlerinden daha yaygın, daha işlerliği olan bir sistemdir. Trabzonlu olarak bizler yoğun iş temposu yaşayan ve bir an önce çözümler üretilmesini isteyen bir kişiliğe, heyecana sahibiz. Bu heyecan ve hızla beklentimiz ancak başkanlık sisteminde karşılık bulacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset