A.Sebatspor Sivas Yolcusu

A.Sebatspor Sivas Yolcusu

U18 Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi Karadeniz Grubu’nda Akçaabat Sebatspor’un Cumartesi günkü rakibi Sivasspor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Türk futboluna elit sporcular yetiştirecek yeni ligler kurulmasına karar verdi.

Bu kapsamda, 2009-2010 sezonundan itibaren TFF Futbol Geliştirme Merkezi'ne bağlı Ulusal Futbol Gelişim Akademisi (UFGA) çatısı altında U14, U15, U16 Coca Cola Akademi Ligleri ile U14, U15 ve U18 Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligleri kuruldu.

A. Sebatspor Karadeniz Grubu’nda

 80 takımın mücadele Çukurova, Ege A, Ege B, İç Anadolu, Karadeniz, Marmara A ve Marmara B gruplarında mücadele edeceği U 18 Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi’nde Akçaabat Sebatspor da mücadele edecek.

Karadeniz Grubu’nda Akçaabat Sebatspor’un yanı sıra Bafra Belediyespor, Çaykur Rizespor, Çorumspor, Gümüşhanespor, Orduspor, Samsunspor, Sivasspor, Tokatspor, Trabzon Karadenizspor ve Trabzonspor da yer alıyor.

Takımımızın çalıştırıcılığını Veysel Çelik yapıyor..

İlk maç Pazar günü

18 Ekim Pazar günü ilk maçların oynayacağı U18 Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi Karadeniz Grubu’nda Akçaabat Sebatspor’un rakibi Sivasspor olacak. Sivasspor Tesisleri’ndeki maç, saat 15.00’te başlayacak.

Orduspor’un ilk haftayı maç yapmadan geçireceği ligde tümü saat 15.00’te başlayacak olan maçların programı şöyle:

Çaykur Rizespor-Çorumspor, Bafra Belediyespor-Trabzonspor, Trabzon Karadenizspor-Gümüşhanespor, Samsunspor-Tokatspor.

.Cumartesi günü Sivas’a hareket edecek olan takımımız ile birlikte yöneticilerden altyapı  sorumluları Hüseyin Aktaş ve Yusuf Kırandi’de kafilede yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor