93 Kursiyere belge

93 Kursiyere belge

Akçaabat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bünyesinde açılan Yetişkinlere Yönelik Beceri Kursları'nın sertifika töreni yapıldı.

Akçaabat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bünyesinde açılan Yetişkinlere Yönelik Beceri Kursları'nın sertifika töreni yapıldı.
18 Ocak Cuma günü okulun Balo Salonu'nda düzenlenen sertifika töreninde 4 kursu başarıyla bitiren toplam 93 kursiyere törenle sertifikaları verildi.
Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, okul idarecileri ve çok sayıda davetli ile kursiyer yakınlarının katıldıkları törenin açılış konuşmasını Okul Müdürü Hüseyin Karalaş yaptı.
Karalaş, yetişkinlere yönelik olarak açtıkları kursların büyük ilgi gördüğünü, bu ılgınına de yeni kurslar açmak için kendilerini teşvik ettiğini belirterek, sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerleri kutladı.
Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ise günümüz insanının her konuda yeterlilik sahibi olması gerektiğini belirterek, donanımlı birer birey olma yönündeki uğraşılarını açılan bu kurslarla da sürdüren gençlerin azimlerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Özkan, verilen kurslarla eğitim gördükleri alanda yeterlilik sahibi olan kursiyerlerin bu kurslarda elde ettikleri bilgilerle gerektiğinde daha rahat iş bulabileceklerini de kaydetti.
Konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından 2007-2008 Eğitim-Öğretim Yılı’nın birinci döneminde a-çılan “Bilgisayar İşletmenliği Kursu”, “Yemek Pişirme Teknikleri Kursu”, “Diksiyon Kursu” ve “Genel Masörlük ve Spor Masörlüğü Kursu”nu başarı ile bitiren toplam 93 kur-siyere sertifikaları verildi.
“Genel Masörlük ve Spor Masörlüğü Kursu”nu bitiren kursiyerlerin sertifikalarını almadan önce “Masörlük Andı”nı hep birlikte okumaları ise güzel bir enstantane oluşturdu.
Şiir dinletileri, sine vizyon gösterileri ve müzik dinletisinin ardından Uygulama Oteli Sağlık Kulübü öğrencilerinin hazırladığı step gösterisi geceye ayrı bir renk kattı.
Akçaabat Ana-dolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Halk Oyunları Ekibi'nin muhteşem horonuyla katılımcalara coşku dolu anlar yaşattığı tören, kokteylle sona erdi.
Açılan kurslardan Bilgisayar İşletmenliği Kursu’nu 25, Yemek Pişirme Teknikleri Kursu’nu 10, Diksiyon Kursu’nu 16 ve Genel Masörlük ve Spor Masörlüğü Kursu’nu da 42 kursiyer başarıyla tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim