9 Sporcuyla Yollar Ayrıldı

9 Sporcuyla Yollar Ayrıldı

Akçaabat Sebatspor 9 sporcusu ile yollarını ayırdı.

Konuya ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan Akçaabat Sebatspor basın sözcüsü Erhan Çimşir, 30 kişilik kadronun azaltılması gerektiğini ve bu nedenle bu sporcular ile yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını ifade ederek “Takıma girmeyen veya takıma katkısı sınırlı olan sporcularımızı serbest bıraktık. Bu sporcularımızı Antalya’ya 23 Aralık’ta yapmayı planladığımız kampa da götürmeyeceğiz.Bu kararı  hocamız ve yönetim ortaklaşa  almıştır. Zaten kadrodaki sporcu sayımız çok fazla ve sahaya çıkacak kişi sayısı sınırlı. Her hafta birçok sporcuyu mecburen kadro dışı bırakmak zorunda kalıyorduk. Bu da takım içerisindeki arkadaşlık ortamını olumsuz etkiliyordu” dedi.

 

Sezonun 2. yarısında düşme korkusu olmayan bir takım oluşturmak istediklerini de ifade eden Çimşir “Takımımızın eksik bölgelerine hocamızın istekleri doğrultusunda sporcular almayı planlıyoruz. Ancak önümüzde yine lisans problemi var. Bu problemi halledebilirsek eksik mevkilere en az 4-5 sporcu alacağız. 2. devre küme düşme korkusu olmayan  bir Akçaabat Sebatspor oluşturmak arzusu içerisindeyiz” dedi.

 

Öte yandan takımdan gönderilen sporcuların, Hasan Dülger, Baykal Yılmaz, Özgür Kaynar, Ali Kılıç, Serkan Altun, Ferdi Çelik, Güner Topçu, Barış Ülger ve Taha Balcı olduğu açıklandı.

Takımdan ayrılan Taha Balcı'nın menejeri vasıtasıyla kendisine kulüp bulduğu ve kendi isteği ile takımdan ayrıldığı da belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor