9 Maçta 4 Beraberlik

9 Maçta 4 Beraberlik

TFF 2. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir’in Avanos ilçesinde sürdürüyor.

TFF 2. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir’in Avanos ilçesinde sürdürüyor.

Geçen yıl son hafta ligde kalmayı başaran Akçaabat Sebatspor’un bu sezon yeniden korkulu rüya görmemesi için kolların sıvanmasına rağmen; alınan önlemlerin sahaya yansıması ise henüz görülmedi.

Bugüne kadar değişik liglerde mücadele eden 9 takım ile hazırlık maçı yapan Akçaabat Sebatspor’un henüz galibiyeti yok.

Oynadığı maçlardan 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Akçaabat Sebatspor, bu maçlar 9 gol yerken rakip filelere ise 5 gol gönderdi.

9 karşılaşmanın sadece 3’ünde gol atabilen ve yine sadece 3’ünde filelerinde gol görmeyen takımımızın ideal kadrosunu ne zaman bulacağı merak ediliyor.

Darıca Gençlerbirliğispor ve İstanbulspor ile 2-2, Çanakkale Dardanelspor, Zeytinburnuspor ve Marmarisspor’la ise golsüz berabere kalan; Eskişenir Şekerspor’a 2-1, Beykozspor, Altınorduspor ve Orduspor’a da 1-0’lık skorlarla mağlup olan takımımızın 31 Ağustos’ta başlayacak olan TFF 2. Lig 4. Grup’ta nasıl bir performans ortaya koyacağını şimdiden kestiremeyen taraftarlar, “Takımımızdan, hazırlık maçı da olsa artık galibiyet haberi bekliyoruz. Bu galibiyet hem bizim moralimizi düzeltecek hem de sporcularımızı motive edecektir.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor