7 Haziran Çok Önemli

7 Haziran Çok Önemli

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat şehir merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat şehir merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek sürdürdü. Günnar, akşam programında ise Akçakale Mahallesinin 4 farklı noktasında seçim çalışması yaptı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Kireçhane Mevkiinde başlattığı seçim gezisini daha sonra İnönü Caddesi ile Kasap Sokak ve tüm ara sokaklardaki esnaf ve sanatkarları ziyaret ederek, sürdürdü. Günnar, esnafdan 7 Haziran'da yapılacak seçimler için dua ve destek isterken her zaman esnafın yanında olduğunun mesajını da verdi.

adnan-gunnar-006.jpg

Günnar: "Esnafın Daha Da Güçlü Hale Gelmesine Özel Önem Vereceğiz"

Türkiye’deki esnafın en büyük dayanak noktalarından biri olan esnaf kredilerinin faiz oranlarında ciddi düşüşler yaşandığını ve bununda AK Parti iktidarları döneminde gözlendiğini ifade eden Günnar, gecelik faizlerin yüzde 7 bin 500’lere çıktığı günlerden enflasyon oranı düzeyine ulaşan seviyelere geldiğini aktardı. Ekonomik hayatta vazgeçilmez güç olan esnafın mali açıdan güçlenmesinin ülkenin ekonomik anlamda büyümesi ile eş değerde olduğunun altını çizen milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar , 8 Haziran ile başlayacak hizmetlerin 2. yarısının başlangıcında ise esnafın daha da güçlü hale gelmesine özel bir önem vereceklerini vurguladı

 

Günnar: "Mutlu Yarınlara Milletimizin Işık Tutacağından Ümitliyiz"

Günnar, akşam programı kapsamında ise, Akçakale Mahallesine giderek mahallenin Sahil, Zeytinlik ve Gökçekaya mahallerinde 4 farklı noktaya misafir oldu. Trabzon’a her alanda daha iyi hizmet verebilmek için AK Parti’nin bütün teşkilatları olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de gece gündüz çalışacaklarını vurgulayan Günnar; “Kritik bir seçimin eşiğindeyiz. 7 Haziran 2015 seçimleri Türk Siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden bir tanesidir. Bana göre de en önemlisidir. Neden? Şöyle bir geçmişi hatırlayalım. Çok uzağa gitmeye gerek yok. Yakın geçmişimizi hatırlayalım. 13 yıl ötesini şöyle bir gözümüzün önüne getirelim ve daha sonra AK Parti hükümetinin icraatlarını yan tarafına koyalım. Objektif bir kıyaslama yaptıktan sonra bu seçimin neden daha önem arz ettiğinin farkına varacaksınız. 13 yıllık zaman içerisindeki edinimlerimizi Türkiye’nin geleceğine yansıtılması ve gelecek yüzyıllara taşınabilmesi için son derece önem arz etmektedir. Milletimizin, bu büyük olayı bu ince çizgiyi fark edeceğinden eminiz. Şayet, bu düzlüğe hep beraber tekrar AK Parti iktidarı ile çıkarsak Türkiye’nin geleceği artık milletin kendi öz evlatlarının ellerinde muasır medeniyet seviyesine ulaşacaktır. Hedeflediğimiz gibi, 2023’lerin, 2053’lerin, 2071’lerin hiç kimse tarafından engellenemeyeceğini şimdiden görüyorum. Hep destek tam destek mutlu ve umutlu yarınlara milletimizin ışık tutacağından ümitliyiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset