5e Dersanesi Açıldı

5e Dersanesi Açıldı

Akçaabat’ta yeni bir dershane daha eğitim öğretimin hizmetine girdi

İsmiyle dikkat çeken “Özel 5e Dershanesi”nin tamamı eğitimci olan kadrosu, sektöre yeni bir anlayışla adım atmanın heyecanını taşıdıklarını ve tecrübelerini aktarmak için Pulathane İş Merkezi’nin 7’nci katında bir süre önce faaliyetini sona erdiren Kuzey Yıldızı Etüt Merkezi’ni dershaneye dönüştürdüklerini dile getirdiler.
İyi bir geleceğin kaliteli eğitimle sağlanabileceği gerçeğinden hareket ettiklerini dile getiren 5e Dershanesi yöneticileri, öğrencilere sunacakları yayınların yanı sıra mekanda da kaliteyi öne çıkardıklarını kaydettiler.
En fazla 20 kişilik sınıflarda Seviye Belirleme Sınavları’na (SBS) öğrenci hazırlayacak olan 5e Dershanesi, etüt çalışmasına ağırlık verecek. Randevu ile etüt uygulaması yapacak olan dershanede ilköğretim 3 ve 8’inci sınıflar arasındaki öğrenciler için SBS ve OKS, devlet memuru olmak isteyenler için de KPSS kursu verilecek.
Başlangıçta ÖSS’ye yönelik kurs açmamaya özellikle karar verdiklerini dile getiren dershane yöneticileri, OKS-SBS ile ÖSS’nin hazırlık aşamasının iç içe girmemesinin alınacak verim bakımından daha doğru olacağından hareketle, ilköğretim öğrencilerini sınavlara hazırlama konusunda ihtisaslaşmayı öne çıkarmayı hedeflediklerini ifade ettiler.
Özel 5e Dershanesi yayınladığı tanıtım broşüründe “5e” isminin açılımı şu şekilde yaptı:
Enterengage (Girme), Explore (Keşfetme), Explane (Açıklama), Elaborate (Derinleşme), Evaluate (Değerlendirme).

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Eğitim