5 Metrelik Duvardan Düştü

5 Metrelik Duvardan Düştü

Trabzon'da annesinin hatıra fotoğrafı çekmek amacıyla bir köprünün girişindeki duvarın üzerine oturttuğu 6 yaşındaki Belinay Yıldız, yaklaşık 5 metrelik duvardan düştü.


Ağaç dallarına takılan küçük Belinay, olaydan şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Ortahisar semtinde beraberinde 6 yaşındaki kızı Belinay Yıldız ile tarihi Tabakhane Köprüsü'ne yürüyen anne Fatma Yıldız, köprü girişinde, kızını duvarın üzerine oturtarak, hatıra fotoğrafı çekmek istedi.

Bu sırada dengesini kaybeden küçük Belinay, fotoğraf çekmek için yanından uzaklaşan annesi Fatma Yıldız'ın da kendisini yakalayıp düşmesini engelleyememesi nedeniyle yaklaşık 5 metrelik duvardan düştü.

duvardan-dustu1.jpg

Önce duvar kenarındaki ağaçların dallarına takılan Belinay, ardından çalı ve otlarla örtülü alana düştü. Belinay Yıldız, şans eseri olayı hafif sıyrıklarla atlattı.

duvardan-dustu.jpg

Küçük Belinay'ın hayatından endişe ederek ağlamaya başlayan anne Fatma Yıldız, bir süre sonra vatandaşlar tarafından çocuğunun kendisine teslim edilmesiyle rahat bir nefes aldı.   

Küçük kız, daha sonra olay yerine çağrılan ambulans ile sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Fatih Devlet Hastanesine götürüldü.   

Küçük Belinay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler