4x4 SEBAT

4x4 SEBAT

Akçaabat Sebatspor Arsinspor maçı geniş foto ve önemli anlar.

Akçaabat sebatspor Arsinspor karşılaşması bir bakıma Onur Mücadelesi şeklinde geçti.rakip takım arsinsporda geçen yıl kırmızı beyazlı formayı giyen Muhammet Reis,Selim Akbulut, Mehmet ipek, Emre Hızarcı ve Çağdaş vardı.

maça Müthiş başladık.

karşılaşmaya Akçaabatsebats'un vuruşuyla başlandı.İlk atakta bizden geldi.Karşılaşmanın 17.Dk.Sında arsin ceza sahasının sğ kulvarında emrenin düşürülmesiyle elde edilen serbest vuruşu yine emre kullandı.Emrenin Ceza sahası içerine gönderdiği topa mutlu harika yükselerek kafasını vurdu ama kaleciden geri dödü.dönen top arsinsporlu defans oyuncusu Sezgine çarparak filelere gitti, 1-0.

karşılaşmanın 27.Dk.kale içeriseine gönderilen topu kaleci tacettin çıkarttı.Mustafa'nın önüne düşen topa çok iyi vurdu ve durumu eşitleyen golü kaydetti.

İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarı Arsinsporun daha baskın olduğunu söyleyebiliriz.Akçaabatsebatspor ise konrta atakla glü bulmaya çalıştı.Bu ataklardan birinde sanay sahneye çıktı. takı mhalinde hücüm ederken orta çizginin rakip yarı alanından yaklaşık 40 m uzaklıkta iken Sonay topa öyle vurdu ki top Süzüzle süzüle arsinspor ağalarını havalandırdı, 2-1.

arsinsporun bu dakikadan sonra olan atakalrını defansımız ve kaleci taci çok iyi kontrol edince karşılaşma 2-1 takımımızın üstünlüğü ile sona erdi.karşılşama sonrası yaklaşık 30 kişil Sebatsporlu tarftar takını yanlarına çağırarak tezahüratta bulundular.
Tebrikler Sebatspor .........
Tebrikler taraftarlar........
,

 

Yeni Mahalleli gençler herzamanki gibi takımı yanlız bırakmadı.

Yayımlanmasını istediğiniz haber ve fotoğraflarınızı info@akcaabathaber.com adresine gönderebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Spor