4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Başkanımız Sadri Şener Ukrayna'nın FC Metalist Kharkiv takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Jackson Avelino Coelho (Jaja) ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu oyuncu ve kulübüyle bir süredir devam eden görüşmeler dün akşam sonuçlandı. Bunu üzerine Başkanımız Sadri Şener ile Genel Saymanımız Mahmut Aksu sabah İstanbul'dan Ukrayna'ya giderek transfere son noktayı koydular. Jaja Ukrayna'da kendisini 4 yıllığına Trabzonspor'a bağlayan mukaveleyi imzaladı. Şener ve Aksu oyuncuya birlikte akşam saatlerinde Türkiye'ye dönecekler. 

Takımımızın Ukrayna'nın FC Metalist Kharkiv takımından transfer ettiği Jackson Avelino Coelho (Jaja) 28 Şubat 1986'da Brezilya'nın Ipatinga kentine dünyaya geldi.

Jaja Coelho'nun kariyeri
Futbola Brazilya'nın America - MG takımının altyapısında başlayan Jaja 2004 yılında 18 yaşında Hollanda'nın Feyenoord takımına transfer oldu ve kiralık olarak Westerlo formasını giydi. Jaja Westerlo'da 30 maçta 11 gol attı. 2006-2007 sezonunda İspanya'nın Getafe takımına transfer olan Brezilyalı futbolcu yine kiralık olarak Flamengo, Racing Genk ve Westerlo'da oynadı. 2008 yılında Metalist Kharkiv'e transfer olan Jaja bu takımın forması altında 76 maçta 40 gol kaydetti. 1.89 m. boyundaki futbolcu 2008 yılında oynaan UEFA Kupası maçında Beşiktaş'a attığı golle de Türk futbolseverlerin hafızasında yer etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor