4.Kez Ertelendi

4.Kez Ertelendi

TOKİ tarafından Karayolları 105. Şube Şefliği’nin bulunduğu alana yapılacak olan hastanenin ihale tarihi dördüncü kez değiştirildi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eski Karayolları 105. Şube Şefliği’nin bulunduğu alana yapılacak olan hastanenin ihale tarihi dördüncü kez değiştirildi. 2007 yılı içerisinde iki kez ihale tarihi verilen ancak ihale tarihinin yaklaştığında ihale programından çıkartılan 250 yataklı hastanenin ihalesi için 2008 yılında da iki ayrı ihale tarihi verildi. 2008 yılında ilk olarak 15 Mayıs tarihinde yapılması duyurulan hastanenin ihalesi ihaleye bir hafta kalarak ihale programından kaldırıldı. Aradan bir hafta süre geçtikten sonra TOKİ hastaneyi yeniden ihale programına koydu. Bu kez ise ihale tarihi olarak 29 Mayıs tarihi belirlendi. TOKİ’de tarihi en çok değişen ihale olma özelliğini eline geçiren 250 yataklı devlet hastanesinin belirlenen tarihte ihalesinin yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu.
15 Nisan 2008 tarihinde üçüncü kez ihalesinin yapılacağı duyurulan hastanenin ihalesinin bir kez daha değişmesinin altında yatan sebebin hastanenin yapılacağı alandan ötürü yapım şeklinin değişmesinden kaynaklandığı öğrenildi. Dere kenarında bulunan arazinin üzerine yapılacak olan hastanenin temelinin fore kazıkların üzerine yapılacağı belirtildi. Bu uygulamayla birlikte hastanenin temelinin gelecekte su almasının önleneceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler