4 Gündür Haber Alınamıyor

4 Gündür Haber Alınamıyor

ilçemizde oturan 23 yaşındaki Murat Şen’den 4 gündür haber alınamıyor.

ilçemizde oturan 23 yaşındaki Murat Şen’den 4 gündür haber alınamıyor. Cumartesi akşamı çalıştığı mobilya atölyesinden iş bitiminde ayrılan Murat Şen, eve gelmeyerek kayıplara karıştı.

Babası Mehmet Şen Oğlunun uzak yerlere gidecek durumda olmadığını, akli dengesinin ise yetersiz olduğunu ifade ederek, oğlunun hayatından endişe duyduğunu dile getirdi. Baba Şen, “Oğlum küçükken geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle akli dengesinde bozukluk var. Bizden habersiz hiçbir yere gitmez. 6 aydır çalıştığı mobilya atölyesinden iş çıkışı evden başka bir yere gitmezdi.İlk defa bizim bilgimiz dışında hareket etti. Nereye gittiğini bilmiyoruz. Cumartesi günü evden temiz elbiselerini ve kimliğini aldığını anladık. Bir yakınımız ise dolmuş ile Trabzon’a geçtiğini söyledi.Ancak tüm akrabalarımıza sorduk, hiçbir yakınımızın evine gitmemiş. Başkaları tarafından oğlum farklı amaçlar için kandırılmış olabilir. Oğlumun hayatından endişe etmekteyim” dedi.


Akçaabat Yaylacık Mahallesi’nde ikamet eden 5 Çocuklu ailenin 3. Çocuğu olan Murat’ın ailesi oğullarını görenlerin en yakın emniyet güçlerine haber vermelerini istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler