35 adet konutun başvuru süreci bugün itibariyle başlıyor.

35 adet konutun başvuru süreci bugün itibariyle başlıyor.

Alt Gelir Grubu projesinde 35 adet konutun başvuru süreci bugün itibariyle başlıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca hayata geçirilen TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş Alt Gelir Grubu projesinde 35 adet konutun başvuru süreci bugün itibariyle başlıyor. Konutlar için başvurular 30 Eylül 2014’e kadar devam edecek.

Fiyatların 85 bin TL ile 107 bin TL olarak belirlendiği TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş’ta 240 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Projede aylık taksitler ise 332 TL’den başlıyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş projesine başvurucak kişilerde aranan şartlar ise şöyle;

a) Kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkulün bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları”, (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç)

b) Trabzon il sınırları içerisinde en az 1 (bir) yıldır ikamet etmeleri veya il nüfusuna kayıtlı olmaları (Şehit Aileleri, Maluller (Terör Malulleri) ile Dul ve Yetimleri kapsamında başvuranların en az 3 ( üç ) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.)

c) Hane halkı gelirinin en fazla net 2.600 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 2.600 TL. olması gerekmektedir.)

d) Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak,

e) Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler