3 Puan Sebat'ı Rahatlattı

3 Puan Sebat'ı Rahatlattı

TFF 2. Lig 3 Klasman Grubunda deplasmanda Bugsaşspor'u 1-0 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da teknik direktör İhsan Derelioğlu, ''Gücümüzün farkında olduğumuz bir karşılaşmadan 3 puan alarak ligde rahatladık'' dedi.

Derelioğlu, yaptığı açıklamada, bir haftada 3 maç oynayacaklarını ve bu karşılaşmaların ilk ikisinden galibiyetle ayrılmalarının sevindirici olduğunu ifade ederek, ''Bugsaşspor ile oynadığımız karşılaşmada takımımız iyi bir futbol ortaya koyarak son dakikalarda da olsa attığı golle 3 puan almayı başardı. Bu galibiyetle takımımız kendi gücünün farkında oldu hem de gelecek karşılaşmalar adına moral bulmuş olduk'' diye konuştu.

Pazar günü kendi seyircileri önünde Karadenizspor ile yapacakları karşılaşma için çalışmalara başladıklarını ve karşılaşmanın bir prestij karşılaşması olacağını da ifade eden Derelioğlu, şöyle devam etti:
''Pazar günü oynayacağımız karşılaşma bizim için hem puan hem de prestij açısından da çok önemli. Bu nedenle rakibin kim olduğu ve ligde hangi konumda olduğu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi gücümüzü ortaya koyduğumuz ve istediklerimizi sahaya yansıttığımız zaman başarılarında peşinden geleceğine inanıyoruz. Bu karşılaşmaya kazanmak için çıkacağız.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor