3 Eksikle Gittiler

3 Eksikle Gittiler

Ligde zirve mücadelesi veren Çorumspor’u elinden kaçıran Akçaabat Seabatspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Yimpaş Yozgatspor müsabakası için bu akşam saatlerinde Yozgat’a giderek kampa girdi.

 Bu karşılaşma öncesinde geçen hafta Çorumspor maçında kırmızı kart gören Hakan Bayraktar, kart sınırını aşan Hakan Akbulut, sakat olan Rahman ve Abdullah bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü İsmail Batur, istedikleri mücadeleyi sergileyip Yimpaş Yozgatspor karşısında galip gelmek istediklerini, bu mücadelede oyuncularının ellerinden geleni yapacaklarına olan inancının tam olduğunu kaydetti.

 

Zor Karşılaşma Olacak

Yimpaş Yozgatspor’un zor günler yaşadıklarını bu nedenle kendilerinden üç puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını bildiklerini belirten Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Batur şöyle konuştu, “Bundan dolayı iki takım için de zor bir karşılaşma olacak” dedi.
Batur, “Geçtiğimiz hafta Çorumspor maçında kırmızı kart gören Hakan Bayraktar, kart sınırını aşan Hakan Akbulut, sakat olan Rahman ve Abdullah bu müsabakada takımdaki yerlerini alamayacaklar. Fakat yerlerine oynayacak olan futbolcularımız bu eksik sporcularımızı aratmayacaklardır. Bu maçı kazanarak kendimize üst sıralarda yer edinmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor