3 Dalda  3 Birincilik Aldık

3 Dalda 3 Birincilik Aldık

Samsun, Ordu, Giresun, Sinop, Amasya, Tokat, Sivas'lı okulların katıldığı yarışmada Akçaabat’tan 2 okul 3 dalda birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar.

2007- 2008 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki ve Teknik Eğitim Okul ve Kurumları Arası Proje Yarışması sonuçlandı. 8 kategoride gerçekleştirilen ve  Samsun, Ordu, Giresun, Sinop, Amasya, Tokat, Sivas illerindeki İl birincisi okulların katıldığı yarışmada Akçaabat’tan 2 okul 3 dalda birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi “Bilgi ve İletişim Teknolojileri” ile “Kişisel ve Sosyal Hizmetler” kategorilerinde, Sağlık meslek lisesi ise “Sağlık Hizmetleri” kategorisinde birinciliği elde etti.


Yaratıcı Sanatlar
Trabzon Merkez Halk eğitimi Merkezi’nin “Tel Burma Makinesi” projesiyle birinci olduğu bu kategoride Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi üçüncü oldu. Oya Yaşar Kutrup’un danışman öğretmenlik yaptığı Asiye Özmelek ve Hadiye Yılmaz’ın derece yapan projesinin adı “Akça Duvarın Gerdanlığı” .
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Yarışmaya Bülent Aksoy’un danışman öğretmenliğinde “Demokratik Dalga” isimli projeleriyle katılan Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi’nden Tayfun Gaydan ve Osman Çelik isimli öğrencilerin projesi “Bilgi ve İletişim Teknolojileri” kategorisinin birincisi oldu.
Kişisel ve Sosyal Hizmetler
Yarışmaya Nihan Etik’in danışman öğretmenliğinde “Minik Kurbağalar Kavram Avında” isimli projeleriyle katılan Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi’nden Meva Altıbaş, Derya Baytar, Şaduman Küçük ve Ceylan Bıyıklı isimli öğrencilerin projesi “Kişisel ve Sosyal Hizmetler” kategorisinin birincisi oldu.


Sağlık Hizmetleri
Yarışmaya Nazmiye Eraydın’ın usta öğreticiliğinde “Pratik ve Güvenilir Yıkama Ünitesi” isimli projeleriyle katılan Sağlık Meslek Lisesi’nden Hasan Ali Aktaş, Gökçen Bozali, Hacer Aydın ve Gül Turan isimli öğrencilerin projesi “Sağlık Hizmetleri” kategorisinin birincisi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Eğitim