3.Aday Altıntepe

3.Aday Altıntepe

Akçaabat Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'na Ahmet (Hüseyin ) Altıntepe adaylığını açıkladı.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Şubat ayının ilk haftasında gerçekleştireceği olağan genel kurul öncesinde başkanlık için adaylığını açıklayan kişi sayısı 3’e çıktı. Kooperatif’in bir önceki genel kurulunda yarışan iki adayın bu seçimde de adaylıklarını açıklamaları üzerine yeni bir oluşumun ortaya çıkması yönündeki beklentiden hareket eden bir grup genç ve girişimci ruha sahip esnafın başkan adayı Hüseyin Altuntepe oldu.

Bankalardan doğrudan müraacat ettiğimizde esnafımızdan kefil bile aramaksızın sabahtan müracaat ettiğinizde öğleden sonra para hesabınıza aktarılıyor kooperatife müraacaat ettiğimizde en yakın yirmi gün iki kefil ve birde memur kefil isteniyor bizim esnaf arkadaşımız bir memura gel bana kefil ol dediğinde yanlış anlaşılıyorve esnafın prestiji sarsılıyor ilk etapta bunu düzelteceğiz. daha önce sıkıntılar yaşamış çeki veya seneti yazılmış olan esnafımıza bir havuz sistemi kurarak onların kredi sorunlarınıda aşarak onlara da kredi alma imkanı tanıyacağız. 

Borçları takipte olan esnafımızın borçlarını uzun vadelere yayarak onları bu sıkıntıdan kurtaracağız. esnafımızın gücü nispetinde çok hisseli bir alışveriş merkezi kurarak kendi esnafımız alış verişinide oradan sağlayarak Akçaabat'ın parasının Akçaabat'ta kalmasını sağlayacağız. Bu birlik ve beraberliğe inanan arkadaşlarımızın gücüne güç katmak isteyen saygı değer esnafımızın bu yolda bizimle birlikte yürüyeceğine güveniyorum  ve birlikten kuvvet doğacağına inanıyorum. Akçaabat'ta makam odasında oturan bir başkan değil de esnafımızın derdine derman olacağımıza inandığım için başkanlığa aday oldum. Akçaabat'ımızın saygı değer güzel esnafları desteklerinizi bekliyor saygı ve sevgiyle sizleri kucaklıyorum.

Ev kadınlarının aylık günler düzenleyerek birbirleriyle yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştirdikleri bir ortamda, esnaf yöneticilerinin bunu başaramamış olmasının bir ayıp olduğunu da ifade eden Altıntepe , şunları söyledi: Ev hanımlarımıza verdiğimiz harçlıklarla yapmış oldukları altın günleri gibi dayanışma duygusunu pekiştirdiklerini fakat Akçaabat’ta ki yaklaşık bin esnafımız bir araya gelerek bunu başaramadığını  görmek beni üzüyor.” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Haberler