270 Milyonluk Açılış

270 Milyonluk Açılış

Trabzon'da 270 Milyon TL'lik 12 Tesisin Açılış ve Temel Atma Töreni Akçaabat'ta Gerçekleştirildi

Trabzon'da 270 Milyon TL'lik 12 Tesisin Açılış ve Temel Atma Töreni Akçaabat'ta Gerçekleştirildi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Akçaabat'ta düzenlenen 270 milyon TL'lik 12 tesisin açılış ve temel atma törenine katıldı. Törene Bakan Eroğlu'nun yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, DSİ Trabzon Bölge Müdürü Mahmut Berber, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, törende yaptığı konuşmada, Trabzon'un 2060 yılına kadar su problemi olmasın diye muhteşem bir yatırıma imza attıklarını kaydederek, "Su çok önemli. Trabzon'un 2060 yılına kadar su problemi olmasın diye çok muhteşem bir yatırıma imzamızı atıyoruz. Sadece bugünü değil, geleceği de planlıyoruz. Uzungöl'de bir teleferik inşa edeceğiz. Yöresel ürünlerinin satılması ve sunulması için çok güzel bir yerde yapıyoruz. Trabzon'a gelirken her zaman heybemiz dolu olarak geldik" ifadelerini kullandı.

 

Trabzon'un 15 Temmuz'da muhteşem bir kahramanlık destanı verdiğini ifade eden Bakan Eroğlu, "Allah sizlerden razı olsun. FETÖ terör örgütü mutlaka hesap verecektir. Kimse artık darbe yapmayı rüyasında bile cesaret edemeyecektir" şeklinde konuştu.

"DOKAP Projesi 31 Aralık 2019 tarihinde bitirilecek"

Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi'ni 31 Aralık 2019 tarihine kadar bitireceklerini kaydeden Bakan Eroğlu, "Geçen geldiğimiz de verdiğimiz 62 müjdenin 48 tanesini bir yıl olmadan yaptık. 18 ayda hepsini yapacağız. AK Parti sözünün eri bir partidir. Söz verdiğini mutlaka yerine getirir. Allah izin verirse bu yatırımlar devam edecek. Her yer Trabzon olunca dünyanın merkezi de Trabzon'dur. Doğu Karadeniz Kalkınma Projesini inşallah Allah izin verirse 31 Aralık 2019 saat 16.59'a kadar bitireceğiz" diye konuştu.

akcaabat-miting.jpg

Eskiden ormanlara girmenin yasak olduğunu dikkat çeken Bakan Eroğlu, "Artık her şey millet için. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Orman alanlarına ne gerekiyorsa dikerek, kura çekerek en yakın

 

Daha sonra Bakan Eroğlu ve beraberindekiler, Trabzon için 270 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştirilecek olan 12 tesisin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirdiler. Bakan Eroğlu, törenin ardından vatandaşlara fidan ve aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler