24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladılar.

24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladılar.

Bilişsel Özel Eğitim Hizmetleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü muhteşem bir programla kutladılar.

Bilişsel Özel Eğitim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti’ye  bağlı Özel Trabzon Bil Temel Temel Lisesi , Özel Parlayan Zeka Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi  Söğütlü ve Hızırbey Şubeleri  ile Özel Avrupa İngilizce Dil Kursu öğretmen ve personelleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü muhteşem bir programla kutladılar.

Program canlı müzik eşliğinde Trabzon bir restaurant’ta yapıldı. Eğlenceye kurumlarda çalışan yönetici , öğretmen , yardımcı personeller ile 2009 yılında şirketin ilk kuruluşu olan dershanenin beş yıl boyunca kurucu müdürlüğünü yapan Şenol Bahadır , İstanbul Aydın Üniversitesi bölge temsilcisi Selim Emre Arda katıldı. Programda Şenol Bahadır’a öğretmenler günü hediyesi Lise müdürü Murat Özcan tarafından takdim edildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Trabzon Bil Temel Lisesi müdürü Murat Özcan ‘’ 2009 yılında 6 kişi ile başladığımız yola bugün 58 kişi ile devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugünlere gelmemizde emeği geçen , şu an aramızda olan olmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde üzerimizdeki sorumluluğun daha da arttığının hepimiz farkındayız. Önümüzdeki yakın yıllarda eğitim politikalarının daha iyi netleşeceğini düşünüyorum. Öğrencilerimize sahip çıkalım. Onları Atatürk ilkelerine bağlı , manevi hassasiyetleri olan ,milli ve dini duygularını şuurlu yaşayan bireylere dönüştürelim. Artık sizlerin de farkında olduğu en büyük ve en temel sorunumuz çocuklarımızdaki şuur eksikliği. Tekrar teşekkür eder , öğretmenler gününüzü kutlarım.’’dedi .

Program verilen yemek ve canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

img_9036-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler