20 Yıl Sonra İftarda Buluştular

20 Yıl Sonra İftarda Buluştular

1992 yılında mezun olan ve ilk kez geçen yıl 20 yıldan sonra biraraya gelen sınıf arkadaşları bu kez iftarda buluştu.

 

1992 yılında mezun olan ve ilk kez geçen yıl 20 yıldan sonra biraraya gelen sınıf arkadaşları bu kez iftarda buluştu. Akçaabat Lisesi’den 1991-1992 Eğitim-Öğretim Yılı’nda mezun olan 11 Edebiyat-C Sınıfı’nın öğrencileri mezun olduktan yaklaşık 20 yıl aradan sonra ikinci kez ve daha katılımlı bir araya gelerek hasret giderdiler.

Facebook adlı sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla iletişim kurarak, ilk kez geçen yıl birlikte buluşan sınıf arkadaşları, bu kez daha çok kişiye ulaşarak iftarda yaklaşık 30 kişiyle geniş katılımlı bir iftar yemeğinde biraraya geldiler.

Akçaabat'ta birSaray Restaurant'ta  düzenlenen ve dönem mezunlarından Akçaabat Sebatspor’da futbolculuk ve yardımcı antrenörlük görevinde bulunmuş İsmail Sivrikaya’nın organizatörlüğünde bir araya gelen mezunlar hem birbirleriyle hasret giderdiler hem de okul yıllarına dönüş yaparak anılarını tazelediler.

Birçok ilden de iftara katılmak üzere Trabzon'a gelen arkadaşlarıyla samimi bir havada geçen iftar yemeği sonrası bir açıklama yapan İsmail Sivrikaya, geçen yıl ilk kez buluştuklarını, ancak bu buluşmanın kendilerine çok heyecan verdiğini kaydetti. Sivrikaya, yıllar sonrasında eski arkadaşlarını görmek kadar güzel bir duygu yaşadıklarını ifade etti.

iftar-lise.jpg

Sivrikaya bundan sonra da buluşmalarını sürdüreceklerini dile getirerek, “Amacımız bu arkadaşlığımızın, bu kardeşliğimizin bundan sonraki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz. Gerçekten güzel bir tablo, gururlanmamak elde değil” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler