20 Yıl Sonra Birliktelik

20 Yıl Sonra Birliktelik

Akçaabat Lisesi'nden Mezun Olan Öğrenciler 20 Yıl Sonra Buluştular.

 


Akçaabat Lisesi’den 1991-1992 Eğitim-Öğretim Yılı’nda mezun olan 11 Edebiyat C Sınıfı’nın öğrencileri 20 yıl aradan sonra bir araya gelerek hasret giderdiler. Facebook  sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla irtibat kuran ve bir araya gelmeye karar veren Akçaabat Lisesi mezunlarının buluşma mekânı ise Kültürpark Kafeterya Salonu oldu.

mezun1.jpg

Dönem mezunlarından Akçaabat Sebatspor’da yardımcı antrenörlük yapan İsmail Sivrikaya’nın organizatörlüğünde bir araya gelen mezunlar hem birbirleriyle hasret giderdiler hem de okul yıllarına dönüş yaparak anılarını tazelediler.

Bundan sonra da yılda en az 3-4 kez bir araya gelme kararı alan grup adına gazetemize bir açıklama yapan İsmail Sivrikaya, buluşmada geç kaldıklarını ancak bundan sonra gerçekleştirecekleri etkinliklerle bu kayıplarını telafi edeceklerini söyledi.

Mezun olduktan sonra kimi öğrenimini il dışında sürdüren, kimi askere giden, kimi ise hayata atılarak geçimini temin edecek iş kuran, kimi ise evlenen arkadaşlarının her birinin geçen 20 yıl içerisinde bir meşgalesi olduğunu ifade eden Sivrikaya, “O zamanın gençleri olarak farklı hedeflerimiz vardı. Şimdi birçoğumuz bu hedeflerine ulaşmış durumda. Bu nedenle günlük uğraşılardan arda kalan zamanlarda biraz ihmal ettiğimiz eski dostlara yeniden müracaat ediyoruz. Çünkü onlarla arkadaşlıktan öte, kardeş gibi bir ilişkimiz vardı. Yıllar sonra gördük ki bu duyguyu değiştirecek hiçbir şey olmamış. Aynı samimiyet, aynı sıcak hava. Amacımız bu arkadaşlığımızın, bu kardeşliğimizin bundan sonraki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz. Gerçekten güzel bir tablo, gururlanmamak elde değil.” dedi.

mezun2.jpg

20 yıl aradan sonra bir araya gelen Akçaabat Lisesi 1991-1992 Eğitim-Öğretim yılı mezunları şunlar: İsmail Sivrikaya, Neşe Babür Kudun, Ömer Boğoçlu, Fuat Günen, Cemil Gaydan, Osman Çelik, Ahmet Sivrikaya, Selahattin Bayraktar, Sebahattin Gedikli, Mehmet Çakır, Osman Mısır, Hüseyin Yavruoğlu, Osman Lermioğlu, Niyazi İnan, Rıza Çolak, Alparslan Köroğlu, Yıldıray Kahraman, Havva Bayraktar, Ayşe Kitapçı, Özlem Kölemenoğlu, Reyhan Baş, Seval Kolaylı, Gülay Gülkan, Hasan Aktuğ, Mehmet Aktuğ, Leyla Akşan, Meltem Reisoğlu, Ali Birinci

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler