2 Günde 2 Konser

2 Günde 2 Konser

Akçaabat belediyesi Türk sanat Müziği korosu konserlerine devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde Araklı Erenler Esentepe İlköğretim Okulu’nun şehit çocukları yararına düzenlediği sanat gecesinde bir konser verdi.
2 bölümden oluşan programın l.bölümünde Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından şiirler ve dans gösterisi yapıldı. Programın ikinci bölümünde ise Akçaabat belediyesi Türk Sanat Müziği korosu bir konser verdi.
Program sonrası koro şefi Salih Kazancıoğlu’na katkılarından dolayı plaket takdim edildi.


Akçaabat Belediyesi Türk sanat Müziği korosu 2. konserini ise Gümüşhane’de verdi. Programa Akçaabatlı hemşerimiz Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu,Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İldeki daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Konser için günün sevilen parçalarından oluşan bir repertuar hazırlandı ve yaklaşık iki saat sürdü.Konserin ardından Akçaabat Folklor Derneği erkek halkoyunları grubu gösterilerini sundular. Hem TSM korosu hem de folklor ekibimiz dakikalarca ayakta alkışlandılar.Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Canlı, gecede emeği geçenleri kutlayarak çiçek takdim etti.
Şehirlerarası kültür bağlarını kuvvetlendirmek adına son dört yıldan beri Gümüşhane ilinde bu organizasyon gerçekleştiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat