2 Boksörümüz Dünya Kupasında

2 Boksörümüz Dünya Kupasında

Boksörlerimiz Osman Tolip (57kg) ve Hasan Ali Şengün (60kg), Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası'nda Ülkemizi temsil edecekler.

 

    Akçaabat Belediyespor Boks takımının alt yapısından yetişen Yıldız boksörlerinden Osman Tolip (57kg) ve Hasan Ali Şengün (60kg), 23-30 Mayıs 2009 tarihleri arasında Ermenistan’ın başkenti Erivan’da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası'nda Ülkemizi temsil edecekler.

           

    Konu ile ilgili açıklama yapan Boks Milli Takım Antrenörü Mehmet Değermenci, Dünya şampiyonası son etap kampı için 06 Mayıs tarihinde Niğde’de başlayan Milli takım kampına katılan sporcularımız Osman Tolip ile Hasan Ali Şengün, kendi kilolarında bulunan 3 sporcuyu da seçmelerde eleyerek takıma girme hakkı elde ettiklerini belirtti. İki sporcumuzun da takıma girerek ülkemizi temsil edecek olmaları bizleri gururlandırdığını açıklayan Değermenci, sporcularımızdan yapılacak olan bu şampiyonada madalya beklediklerini dile getirdi.

 

Dünya Amatör Boks Birliği (AİBA)’nın bu yıl 7.sini düzenleyeceği Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası’na 51 Ülkeden toplam 283 sporcu katılacak. Türk Milli Takım bu şampiyonaya 13 sıklet’te katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor