2 Akçaabatlı Öldü

2 Akçaabatlı Öldü

Akçaabatlı İş Adaı Burhan Kasap ve Kamyon Sürücüsü Aydın Mersinlioğlu Hayatını Kaybetti.

 

donarak-oldu.jpg

Trabzon'dan Sinop'un Ayancık ilçesine tiyatro malzemeleri getiren kamyon Akçaabatlı sürücüsü, park halindeki kamyonunun yanında kar altında ölü olarak bulundu.

Olay, kent merkezi Yalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü'nce bu gece Ayancık'ta sahnelenecek olan "Şahane Düğün" adlı komedi oyunu için kamyonla ilçeye tiyatro sahne malzemelerini getiren Aydın Mersinoğlu (58) adlı sürücü, gece saat 03.00 sıralarında hayatını kaybetti. Aydın Mersinlioğlu'na ulaşamayan arkadaşları, araç çevresinde şahsı aramaya başladı. Ayın Mersinoğlu, aracın hemen yanında kar altında ölü olarak bulundu.

Mersinoğlu'nun henüz bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybettiği ve yağan karın da üzerini kapattığı belirtildi. Trabzon Akçaabat doğumlu ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Mersinoğlu'nun ölümü, tiyatro oyuncularını da şok etti. Aydın Mersinlioğlu'nun cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

OFÇAY'IN KURUCUSU ÖLDÜ...

 

TOBB Sosyal Politikalar Kurulu Başkanı ve İstanbul Ticaret Borsası Meclis Üyesi VE Ofçay'ın kurucusu Akçaabatlı İşadamı  Burhan Kasap vefat etti.

Cenazesi Bugün İsmail Zühtü Paşa Camiinde (Altunizade Cami) kılınan ikindi namazına müteakip Karaca Ahmet mezarlığında toprağa verildi.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

basagligi-burhan-kasap.jpg

chp-bassagligi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler