1923 Sebatspor Başkanı Zeki Öztürk

1923 Sebatspor Başkanı Zeki Öztürk

1923 Sebatspor Başkanı Zeki Öztürk yorgunuz, yoğunuz ama güzel şeyler görünce mutlu olduklarını söyledi.

 

1923 Sebatspor Başkanı Zeki Öztürk yorgunuz, yoğunuz ama güzel şeyler görünce mutlu olduklarını söyledi.

Kısa bir süre önce Trabzon Kanuni Futbol kulübünün adını 1923 Sebatspor olarak değişen ve kulüp başkanlığına getirilen Zeki Öztürk, amacının Akçaabat’a bir profesyonel takım kazandırmak olduğunu söyledi. Öztürk, bir takımı alıp Akçaabat’a monte etmek istediklerini belirterek “Akçaabat’a yakışır bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Cumhuriyetle yaşıt takımımıza sahip çıktık. Trabzon’da futbol denince herkesin ortak değeri tabii ki Trabzonspor geliyor. Ondan sonra Akçaabat Sebat gelir. Biz de 1923 Sebatspor’u eski günlerine döndürmek için çalışıyoruz. Hedefimiz bir üst ligdir” dedi.

Başkan Zeki Öztürk, gidişattan memnun olduğunu ifade ederek “ bir iki yıl TFF 3.Lig’de mücadele edebiliriz. Buda alt yapıyı güçlü tutmak için olacaktır. Burada misafiriz hedefimiz mutlak suretle TT 2.Lig’dir. Yeter ki camia bize sahip çıksın maddi anlamda hiçbir sıkıntımız yok. Manevi olarak bize yardımcı olmalarını bekliyoruz. Ben yönetici olarak bunu 2 yıl önce yaşadım ama bu yıl çok farklı bu yıl çok heyecanlıyım. Kalite olarak bu yıl daha güçlüyüz. Yorgunuz, yoğunuz, güzel şeyler görünce daha da mutlu oluyoruz ”dedi.

Öztürk,  takım için de hocanın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalar devam ettiğini belirterek ” yönetimdeki arkadaşlar transfer konusunda ince eleyip sık dokuyorlar. Kamp dönüşü ihtiyaç duyulan mevkiler transfer yapabiliriz. Heyecanla ligi bekliyoruz. Kamp dönüşü sezon açılışıyla takımı Akçaabatlı tanıştırmak ve bütünleştirmek istiyoruz. Bundan sonrası camiaya kaldı. Camiadan destek düşündüğümden de fazla. Cabamız Akçaabat’a bir takım kazandırmak. Biz bir takımı aldık ve Akçaabat a monte etmek istiyoruz. Akçaabat’a yakışır bir takım oluşturmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor