16. Direklerarası Seyircileri Ödülleri” sahiplerini buldu.

16. Direklerarası Seyircileri Ödülleri” sahiplerini buldu.

16. Direklerarası Seyircileri Ödülleri” sahiplerini buldu.

16. Direklerarası Seyircileri Ödülleri” sahiplerini buldu.

Direklerarası Seyircileri’nin oluşturduğu “Halk Jürisi” üyeleri, 2015-2016 Tiyatro Sezonunda Amasya, Giresun, Ordu, Samsun ve Trabzon’da sahneye koyulan oyunları seyrederek; performans, tasarım ve yapımlar kategorisinde başarılı olarak değerlendirdikleri oyunların, oyuncuların ve tiyatroların ödüllerinin takdim töreni Akçaabat’ta gerçekleştirildi.

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde yapılan ödül törenine, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Direkler Arası Tiyatro Seyircileri Derneği Başkanı Ömer Şahinbaş, KTÜ öğretim üyesi  Prof.Dr. Kemal Üçüncü, FEF Konservatuar Müdürü Doçb Dr. Abdullah Akat, Doğu Karadeniz Belediyeler birliği Genel sekreteri Mehmet Şentürk, Belediye başkan yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, Esnaf Kefalet Başkanı İsmail Bulut, Belediye Meclis Üyeleri, Müsiad Trabzon Şube Başkanı Aydın Birincioğlu, Akçaabat Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Paris Trabzonlular Dernek Başkanı Bülent Cumur, Kütüphane Müdürü İsmail Sağlam, Ziraat Odası Başkanı Mustafa H. Eyüpoğlu, Trabzon’daki amatör Tiyatro gruplarının  yönetmen ve oyuncuları ile İlçedeki diğer daire amirleri ve  vatandaşlar katıldı.

Program tiyatro görsellerinden oluşan sergi ve kokteyl ile başladı ve ardından Akçaabat Belediyesi Halkoyunları ekibi gösterisi ile devam etti.

akcaabat-belediyesi-tiyatro-odulleri.jpg

Akçaabat Belediye Tiyatrosu ve Uluslararası Erol Günaydın Tiyatro Günleri ile bölgeye kültürel bir ivme ve hareketlilik katan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen bu çalışmalardan dolayı Direklerarası Seyircileri Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

akcaabat-belediyesi-tiyatro-odulleri1.jpg

akcaabat-belediyesi-tiyatro-odulleri2.jpg

akcaabat-belediyesi-tiyatro-odulleri11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler