1500 Öğrenciye Deneme Sınavı

1500 Öğrenciye Deneme Sınavı

1500 Öğrenciye Deneme Sınavı

1500 Öğrenciye Deneme Sınavı Belediyeden

Akçaabat Belediyesi’nin eğitime desteği devam ediyor.  Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen  deneme sınavına ilçe genelinde 8. Sınıfta eğitim gören 1500 öğrenci katıldı..

Sınav nedeniyle Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu’nda yapılan programa, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü katıldı.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, “ Sarıtaş İmam hatip Ortaokulu gördüğüm en pozitif okullardan biri. Bilgi ve birikim olarak donanımlısınız. Kendinize güvenin elinizden geleni yapın. Muhakkak başarı gelir .” dedi ve öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilere moral desteğinde bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen konuşmasında TEOG Sınavı’na girecek öğrencilere başarılar diledi. Başkan Türkmen, Akçaabat Belediyesi olarak gençlere yönelik yatırımların süreceğini belirtti. Türkmen, “Planlı, düzenli, disiplinli ve kararlı bir şekilde ders çalışan bütün öğrenciler hedeflerine ulaşacaktır.” dedi.  Deneme sınavları öğrencilere pratik kazandırır diyen Türkmen hayatın bir sınav olduğunu ve bu sınavlardan korkmamak gerektiğini sözlerine ekledi.

Deneme sınavlarının önemine dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, öğrencilerle analitik düşünme, soruları acele etmeden anlayarak çözmek, sınav süresini verimli ve doğru kullanma gibi konularda bilgi paylaşımında bulundu.

26-27 Nisanda yapılacak TEOG Sınavı öncesinde yapılan deneme sınavlarıyla öğrencilerin sınav heyecanını aşması ve motivasyonun arttırılması amaçlanıyor.

akcaabat-belediyesi-deneme-sinavi.jpg

akcaabat-belediyesi-deneme-sinavi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim