14 Yaşındaki Çocuğa tecavüz

14 Yaşındaki Çocuğa tecavüz

Trabzon'da, yaylada tecavüz ederek hamile bıraktığı iddia edilen 14 yaşındaki kızla kaçan kişi yakalanarak tutuklandı.

Akçaabat ilçesine oturan ve karnının büyümesi üzerine götürüldüğü hastanede yapılan muayene sonucu hamile olduğu anlaşılan 14 yaşındaki D.S, köylerine bağlı yaylada bakkallık yapan A.Ç'nin (50), yaklaşık 6 ay önce, inek otlatmak için gittiği çayırda kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü.

 

İfadesinde, bakkalına gittiği A.Ç'nin kendisine hep iyi davrandığını ve fazla para almadığını belirten D.S'nin, “Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ben de 'yaşın büyük olmaz' diyordum. Eylül ayında inek otlatmak için gittim çayırda yanıma gelerek benimle ilişkiye girdi. Kendisine engel olmaya çalıştım ancak başaramadım” dediği belirtildi.

 

D.S, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alınırken, ailesinin şikayeti üzerine, eşinden boşanmış ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenilen zanlı A.Ç'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Kısa bir süre sonra, kaldığı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ait yurdun arka kısmından atlayarak kaçan D.S'nin, polis tarafından aranan A.Ç. ile buluştuğu ve il dışına çıktığı bilgisini alan güvenlik güçleri, geniş çaplı bir araştırma başlattı.

 

Rize'de olduklarının belirlenmesi üzerine polis ve jandarma ekiplerince ortaklaşa düzenlenen operasyonla, D.S. ve A.Ç, saklandıkları evde yakalandı.

 

18 haftalık hamile olduğu belirtilen D.S. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerince koruma altına alınırken, Akçabaat'a getirilen A.Ç, çıkarıldığı mahkemece, “Çocuğun nitelikli istismarı” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler