14 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz

14 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz

Akçaabat'ın bir köyünde 4 ay önce A.Ç tarafından tecavüze uğrayarak hamile bırakılan D.S çocuk Yuvasından kendisine tecavüz eden 47 yaşındaki A.Ç.’ye kaçtı.

Akçaabat bir köyünde 4 ay önce tecavüze uğradığı gerekçesiyle Trabzon Çocuk Yuvası’nda bakım altına alınan 14 yaşındaki D.S. hamile olduğunu ileri sürerek kendisine tecavüz eden 47 yaşındaki A.Ç.’ye kaçtı.

 

Akçaabat'ın bir köyünde 4 ay önce tecavüze uğradığı gerekçesiyle Trabzon Çocuk Yuvası’nda bakım altına alınan 14 yaşındaki D.S. hamile olduğunu ileri sürerek kendisine tecavüz eden 47 yaşındaki A.Ç.’ye kaçtı.

İddialara göre, yuvadaki bir bakıcının telefonunu kullanarak daha önceden evlenip boşanmış 2 çocuk babası A.Ç. ile bağlantıya geçen küçük kız, aynı günün akşam saatlerinde yuvanın arka bölümünden atlayarak A.Ç.’yle birlikte kaçtı. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü durumu hemen polise bildirdi. Polis yaptığı tüm araştırmalara rağmen bugüne kadar A.Ç. ve D.S.’nin izine rastlayamadı.

 ÇELENK: BİZİM YAPACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK!

Trabzon Sosyal Hizmet İl Müdürü Selim Çelenk, yuvadan kaçan kızla ilgili yapacakları bir şeyin olmadığını söyledi. Çelenk, "Burası hapishane değil. Nihayetinde ‘bahçeye çıkıyorum’ diyerek kaçabilirdi de. Yuvanın arka bölümünden atlayarak kaçmış. Herhangi bir ihmal söz konusu değil" diye konuştu.

Bu arada D.S.’nin ailesi konuyla ilgili konuşmaktan kaçıyor. "Kızımız bulunsun yeter" diyen aile, evlatlarının hayatından endişe ettiklerini söylediler.

Kaynak:Günebakış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler